Italienske, sirkulære hengelamper, sølv, stilige

Italienske, sirkulære, hengende lys fra Penta forskjønner hjemmet ditt

 GLO -kolleksjonen fra det italienske selskapet Penta er en elegant, uvanlig samling av anheng som vil belyse hjemmet ditt og lysere din elegante stilfølelse. Dette moderne lampedesignet av Carlo Colombo viser jordballer laget av borsilikatglass dekket med forkrommet metall og suspendert av knapt eksisterende kabler for en flytende effekt.

Glasset er tilgjengelig i klare, gylne, sølv eller glitrende farger. De estetiske får muligheten til å velge noe luksuriøst. Vi liker måten disse kunstverkene er gruppert i forskjellige størrelser og i forskjellige høyder. De henger lavt fra et gulv til tak-tak og skaper opplyste kunstinstallasjoner. Hengende i en trapp er effekten rett og slett fantastisk. Men GLO -anhenget gjør også et slående inntrykk, helt uavhengig – en solo -perle i spisestuen, stuen, kontoret eller hjemmebiblioteket ser perfekt ut. Finnes også i en bordlampe. For mer informasjon, vennligst besøk Penta lys.

 Original, unik design lyser opp hjemmet ditt – italienske sirkulære hengelamper

Italiensk sirkulær hengende lamper spisestue

Gruppert i forskjellige størrelser og former

Blanke italienske sirkulære hengelamper

Stilig atmosfære og leken design i spisestuen

Italienske sirkulære hengelamper gylne

Også egnet for ditt eget hjemmebibliotek

Italienske sirkulære hengelamper lesehjørne Italienske sirkulære hengelamper penta Italienske penta mini sirkulære hengelamper Italienske sirkulære hengelamper sølv

Enkel, gammel, men slående innredning i trapperommet

Italienske, sirkulære hengelamper, sølv, stilige

Sirkulære bordlamper fra samme kolleksjon

italiensk sirkulær hengende lamper bordlampe