The Split Grain Collection – designerlamper av Paul Foeckler

Hvis du er ute etter flotte designerlamper, har du kommet til rett sted. Vi ble helt fascinert da vi nylig kom over den unike lampesamlingen Splitt korn av designeren Paul Foeckler fra Los Angeles på Internett. Alle lys er faktisk laget av naturlig tre eller, for å være mer presis, av ved. Grove treblokker ble smart omgjort til enkle lampeskulpturer ved å skjære dem over med jevne mellomrom. Ikke bare kan det spesifikke kornet av hvert trestykke sees, men rommet ble også gjort mer behagelig. Lampelyset strømmer gjennom sprekkene og er på en eller annen måte kjent og beroligende. Med en slik lampe kan du skape en hyggelig atmosfære i dine egne fire vegger på kort tid og samtidig skape et ubestridt blikkfang.

Designerkreasjonene er tilgjengelige som gulv- og bordlamper. De er laget av regionalt, gjenvunnet tre. Designeren brukte stål og aluminium til konstruksjon og armering. Sluttresultatet – minimalistiske lys som fremhever naturens skjønnhet med sin moderne appell. Bærekraft og purisme har høyeste prioritet. Du merker til og med en skandinavisk ettersmak hvor funksjon og design er i perfekt balanse. Ren eleganse!

Miljøvennlige designerlamper

designer lamper brenselampe lampion gulvlampe

Slike originale og stilige designerlamper er et vellykket tillegg til ethvert interiør og kan kombineres perfekt med mange andre hjemmetilbehør. De er også egnet som eksklusive gaver, spesielt for designfanatikere og ekte kjennere. Vi likte spesielt trekolonnen nedenfor.

Skulpturlampe av sedertre

designer lamper brensel naturlig tre blokk av tre moderne lampe

Det velduftende sedertreet ble funnet etter en stor brann i Angeles National Forest etter at myndighetene slet med etterspillet etter brannen. Det var nesten alt som var igjen av det gamle treet. Nå er den der, veldig ydmyk og fyller en helt annen rolle.

Finn din personlige favoritt også! Ta også en titt på Paul Foecklers andre lampekreasjoner, enten på hans offisielle nettsted eller på Etsy.

Enkel lykt med et skandinavisk preg

designer lamper vedlampe gulvlampe naturlig tre

designer lamper brenselampe lampion gulvlampe

designer lamper vedlampe naturlig tre

designerlamper ved lyser av naturlige materialer

designer lamper vedlampe gulvlampe naturlig tre

designer lamper moderne design naturlig tre

designer lamper ved ved naturlig tre lampion design

designer lamper lys design naturlig tre ved

designer lamper naturlig tre lyser opp stående lampe lampion