Å finne riktig belysning for dine egne fire vegger er en ting i seg selv. Alt må være riktig – posisjonen, retningen, intensiteten og selvfølgelig designet. Fordi den levende atmosfæren i et rom i stor grad avhenger av den. Ved å gjøre dette må man ikke glemme et av de viktigste aspektene i dag – miljøvern. Når det gjelder belysning, betyr dette nettopp: spar energi! Og hva er den beste måten å gjøre dette på? Med LED lamper. Det er ikke lenger en hemmelighet at du kan spare nesten 90% av energikostnadene med lysdioder, noe som automatisk fører til bærekraftig ressursbevaring og en merkbar reduksjon av avfall. Moderne LED -belysning har selvfølgelig også andre fordeler sammenlignet med konvensjonelle lyspærer, for eksempel lang levetid, som ikke bør undervurderes på lang sikt. Alle disse og flere grunner taler tydelig for bruk av LED -lamper, ikke bare i privat sektor, men også i offentlig sektor og i industrien.

LED -lamper moderne belysning økonomiske lys

Så tilbyr tyskeren LED Technics GmbH høy kvalitet i over 10 år LED -belysning i topp kvalitet. Selskapet er spesielt sterkt i det innovative belysningsteknologimarkedet med sitt eget merke Lumixon. Alle produktene er svært effektive og har lang levetid. Flimmerfrie og i de fleste tilfeller også dimbare, LED-lampene er tilgjengelige i mange formater, størrelser og farger. Andre spesielle belysningsfunksjoner samt skreddersydde LED-paneler er en selvfølge her. Forskning og utvikling er alltid kapitalisert og komplekse belysningskonsepter og komplekse effekter implementeres også.

led lamper moderne belysning stue ideer

LED-lysrøret T8 er et innovativt produkt av høy kvalitet som ble presentert for markedet for første gang av LED Technics GmbH. Og selv om disse rørene hovedsakelig er av interesse for handel og industri, kan de i prinsippet også brukes i husholdninger. Med en SMD 3014LED-brikke og en CRI-verdi på 70-80Ra, er Lumixon LED-lysrør et vellykket valg for effektiv, moderne belysning med god samvittighet.

led lamper moderne belysning innfelt lys

LED -lamper moderne belysning treningsstudiopaneler

led lamper moderne belysning kjøkken økonomiske lys