mer enn bare lysdesignbelysning ved å velge den perfekte belysningenOriginale typer belysning hjemme

Leiligheten din er fullt møblert, det er bare lyspærer i tapetuttak fra jernvarehandelen som fortsatt henger i taket? Det er på høy tid at du vender deg til den (nesten) viktigste delen av interiøret: å velge den perfekte belysningen. Vær spesielt oppmerksom på søket etter taklampen.

Lys skaper atmosfære, riktig lys sørger for at du er glad i hjemmet ditt.

Mer enn bare lys – valget av den perfekte belysningen

mer enn bare lys å velge de perfekte belysningslampene som ligner på bomull

Belysning som en sensuell opplevelse

Faktisk? Burde ikke belysningen bare gi god sikt i utgangspunktet? Svaret er: optimalt utvalgte lamper og armaturer kan gjøre mye mer. Hvis du finner balansen mellom god belysning og stilig design, er dette den eneste måten å gi rommet karisma og personlighet. Vakre taklamper for alle beriker hele ditt bomiljø. Du kommer hjem, slår på lyset og kjenner rommet fylles av lysstyrke og liv. En taklampe som matcher innredningen og gjentar temaet arkitektur og møbler er en ekte skatt i hjemmet ditt. Spill med de forskjellige mulighetene som moderne taklamper tilbyr deg, la deg inspirere!

Luksus, ekstravaganse og en dramatisk atmosfære

Mer enn bare lysdesignere som velger de perfekte belysningslampene er attraktive

Krav til taklampen 

– Optimal tillegg til møblene, som matcher stilen

– Iøynefallende i taket

– god belysning av rommet

– høy kvalitet

– Lett utskiftbare lyskilder

Moderne taklamper oppfyller enkelt disse kriteriene. Du kan velge mellom et stort utvalg, slik at ingen designønsker forblir uoppfylte. Den stilige, ekstravagante lampen er like mulig som den klassiske, behersket varianten. Kanskje en overdådig lysekrone vil passe deg. Eller du vil ha et gjennomtenkt belysningskonsept som integrerer flere lyskilder.

Massiv klassisk lysekrone

mer enn bare lys å velge de perfekte belysningslampene lysekroner

Samspillet mellom lys og humør

Et rom som er for sterkt opplyst, kan være like ubehagelig som et rom med diffus skumring. Vurder derfor først intensjonen du forfølger med belysningskonseptet ditt. Hva er dine krav? Vil du ha god utsikt, men også en koselig atmosfære i spisesalen? Skulle taklampen virke koselig i stua?

Glamorøse overflater, lys atmosfære i spisesalen

mer enn bare lys velge de perfekte belysningslampene hvite møbler

Vil du ha belysning for soverommet som skaper et snev av romantikk, til og med erotikk? Dette lille spørreskjemaet skal hjelpe deg med å finne de perfekte lysene for ditt boareal. Lignende hensyn gjelder rom som barnerommet, kjøkkenet, badet eller gangen. Det er bra at du kan velge mellom et bredt spekter av lys. Til slutt er din personlige smak den avgjørende faktoren.

Funksjonell design og mykt lys

mer enn bare lys valg av den perfekte belysning lamper original

Lysstyrke skaper livsglede

Det er en sammenheng mellom svake lysforhold og dårlig stemning. Du kjenner sikkert den beryktede vinterbluesen når solen knapt er synlig på lenge. I dine fire egne vegger, derimot, har du det i dine egne hender! Sørg for belysning som ganske enkelt gjør deg i godt humør. Lys, vennlig, omgjengelig.

Dekorativ hengelampe kl Snø tilgjengelig

mer enn bare lysdesign belysningsarmaturer lamper hengende lampe

Med valget av taklampe setter du aksenter, skaper en atmosfære av velvære og viser smak. Ikke la den riktige belysningen være tilfeldig, men ta en bevisst beslutning!

Denne designer gulvlampen viser sin attraktivitet og gullbelagte overflate

mer enn bare lysdesignarmaturer lamper gulvlampe gullbelagt

    Minimalistisk spisestue – hva vil du si om den lekne gulvlampen i hjørnet?mer enn bare lysdesignarmaturer lamper moderne spisestue