Moderne lys som ser ut som ekte fugler

Nye interiørtrender og design ble også presentert i år på den trendy møbelmessen Salone del Mobile i Milano. Både verdensberømte og unge designere presenterte sine nyeste kolleksjoner etter mottoet “emosjonell bærekraft”. Besøkende kunne oppdage stilige og nyskapende møbler, elegant hjemmetilbehør og mye mer. Vi likte spesielt de unike lampene i origami-stil. Disse er fra bosatt i London Designer Umut Yamac designet for Moooi – moderne lys i form av fugler. De såkalte abborlysene fikk hjertet til designkjennere og lampefanatikere til å slå raskere. De imponerer med sitt diskrete utseende og gir rommet en unik, vårlignende atmosfære.

Moderne lys i form av en fugl

moderne lys origami anheng lys fugler lysekrone gulvlamper

Lampene er laget av syntetisk papir, messing og rustfritt stål og ser dermed stabile og lekne ut samtidig. Når de berøres, begynner fuglene å svinge, noe som skaper en enda lykkeligere effekt. Lysene er ikke bare tilgjengelige som pendellamper, men også som veggbelysning og lykter.

Lampene ser ikke bare flotte ut i grupper, men også individuelt

moderne lamper origami designer lamper sconces veggbelysning

 En lett berøring får fuglene i gang

moderne lamper origami designer lamper led lys anheng lys

Med sine lampekreasjoner møtte designeren fullstendig messemottoet. Følelsesmessig og bærekraftig, i harmoni med naturen, har de glødende “fuglene” en harmonisk effekt og passer godt til ethvert moderne interiør. En klype barndomsnostalgi og Fjernøsten -teft kan også merkes, noe som gjør lampene enda mer beundringsverdige. Ikke rart at origami-lysene er et ubestridt blikkfang i alle rom og umiddelbart tiltrekker alles oppmerksomhet.

Hva synes du om det? Vil du også få moderne lys som denne? I så fall bør du se deg rundt på Moooi. Du vil sikkert finne andre veldig elegante møbler og hjemmetilbehør til de fire veggene dine.

Alle Vogel lamper er bare tilgjengelige i hvitt

moderne lys origami designer lamper moderne design fugl

moderne lamper origami designer lamper umut yamac designer

moderne lys origami designer lamper fugler designer lys

moderne lys origami designer lamper fugler design anheng lys hengende lamper

moderne lamper origami designer lamper fugler anheng lys

moderne lamper origami gulvlamper fugler designer lamper