moderne lys elegant sylinderform

Moderne lys gir pepp i tradisjonelle hus

Å male et hus trenger ikke alltid å være et stort og omfattende prosjekt. Hvis du ikke har tid eller penger til å male vegger og tak, er det andre måter å friske opp atmosfæren på. I stedet kan du ganske enkelt legge til lys fra en annen epoke i interiøret.

Så du kan bringe et helt annet elegant insentiv inn i atmosfæren.

Vil du ha en moderne atmosfære? Bytt den gamle lysekronen til et moderne DIY -prosjekt! Stemningen i huset ditt er moderne og superfrisk.

Se på lysekronen med bobleformer

moderne lyser opp stor snøfnugg lysekrone

Hvordan liker du det? Etter min mening gir det et moderne og leken utseende på dette ellers veldig tradisjonelle stedet. Og det fungerer virkelig. Jeg synes også kombinasjonen med bambus, speil i asiatisk stil og den middelalderske benken og stolen er nydelig. Disse fullfører det meget vellykkede eklektiske utseendet.

Den veldig moderne lysekronen laget av bobler er et slående designelement

moderne glødende kvister av hvite sittegrupper

Dette er moderne og likevel rustikt takket være den grove, grovt formede glassoverflaten, metallplaten og bronsen. De naturlige og varme fargene på metallet skaper en fin kontrast til de hvite veggene, listene og gulvet med sildemønstre.

Du kan også velge en super moderne løsning som Droog flerpære lampe på dette bildet

moderne lys laget av tregreiner trapperom med utskjæringer

Du liker eller hater noe slikt. Personlig synes jeg størrelsen og formen passer for denne foajeen. Spesielt er de brune snorene og de hvite boblene en meget vellykket match for treverket i møblene.

Jeg synes kombinasjonen av gamle stiler i dette eksemplet er fengslende. Hvis du skulle henge en tradisjonell lysekrone på toppen av det, ville rommet vært helt tidligere. Derimot bringer den moderne armaturen oss nærmere nåtiden, og den gjennomsnittlige besøkende føler seg mer avslappet på denne måten.

Liker du de gamle, varme teglsteinene og det lyst malte tregulvet?

Men rommet har også moderne skap laget av tungt tre og overdimensjonert trommelpendelbelysning over kjøkkenøya

moderne lys åpner murvegg

Du finner disse lysene i veldig forskjellige farger og størrelser. Men utvalget med den svarte lampen her sikrer et ekstremt modernistisk utseende.

Vi ser en lignende tilnærming på det neste bildet. Den viser rustikke murstein, varme, landlige planker og i dette selskapet er den supermoderne lampen fra Roll skrevet & Hill a.

Denne lampen er moderne og har veldig rene linjer

moderne glødglasskuler og fullglasert stolrygg

Men takket være den runde formen skaper lampen også en referanse til en tidligere æra. Tidsrammene blir uskarpe og de formelle stilgrensene overvinnes.

Moderne lys som det hvite kunstverket i dette bildet kan fullstendig endre atmosfæren i et lite arbeidsområde eller i en nisje

moderne lys fra hvite bånd abstrakt

Det neste bildet illustrerer den store bruken av pendellampene i et Brookliner -hus

moderne lyse, romslige oransje krakker med blomstermønstre

De gir god belysning og lyser opp plassen på bokhyllene.

Den hvite atmosfæren i dette rommet, som gir mye frihet, fullføres på en drømmeaktig måte av lysekronene av typen “pick-up-sticks”.

Et abstrakt slags Mikado -spill

moderne glød mikado spisepinner asiatisk teftLampen definerer plassen over spisebordet. Samtidig ser det veldig lett ut og belaster ikke atmosfæren. På grunn av åpenheten som skapes på denne måten, kommer listene og takbjelken fremdeles til sin rett. Slik lager du samtidige elementer i det ellers veldig tradisjonelle rommet.

Bocci -serien er en veldig fin måte å tilføre et subtilt moderne preg på rommet. Her ser vi på konverteringen av et hus Feldman Arkitektur i San Francisco. Det er en moderne belysning som består av lys med vinklede kutt.

Milti-Licht Bocci-lampe skaper en overgang på et kjøkken med skap i rustikk stil. Disse fremstår som planeter i verdensrommet.

Dette sikrer en reise gjennom tiden mellom futuristiske visjoner og det siste byggemomentet

moderne lys er filigran og runde som iskrystaller

I denne tradisjonelle nisjen for måltider skaper den moderne lysekronen også en fantastisk spenning. Dette er vårt siste eksempel, og nå er det på tide at du nøye vurderer om og hvor en eklektisk kombinasjon av denne typen vil være passende for deg.

moderne belysning tradisjonelle armaturer firkantede lysekroner