originale innovative lampedesigner særegne vertigo bird

Originale innovative lampedesign presentert av Vertigo Bird

Milano 2011: Det slovenske belysningsmerket Vertigo Bird presenterer nye lamper av designere som Mathias Hahn, Uli Budde og A + A Cooren som en del av Tortona Design Week i Milano.

Jinn lampedesign i form av en gasslampe

originale innovative lampedesigner som er spesielt hvite

Hahns design, kalt Jinn, er basert på formen på en olje- eller gasslampe, mens Uli Buddes ballongdesign reflekterer lyset på en tallerken som vokser ut av den sylindriske basen.

Den gule flodhestelampen

originale innovative lampe design gul

Hippo -lampen fra A + A Cooren kan vinkles ved å endre posisjonen til skjermen på den magnetiske basen.

Designer gulvlampe i hvitt

originale innovative lampe designer gulvlamper

Utstillingen kalles Cabinet Bestiarium og presenterer den nye samlingen i trebur med utskårne flora- og faunamønstre, utviklet av Ljubljana Studios Bevk Perovic Arhitekti og grafisk designer Luks Lab.

Eksotisk miljø – Makette

originale innovative lampedesigner særegne skap bestiary

Installasjonen vises på Opificio Hof i Via Tortona fra 31. april til 17. april.

Følgende informasjon er fra Vertigo Bird og Bevk Perovic Arhitekti:

originale innovative lampedesigner særegen informasjon

Vertigo Bird, et ungt slovensk belysningsmerke, er stolte over å kunne presentere sin nye lyssamling under møbelmessen i Milano, på gårdsplassen Opificio i Via Tortona 31, under prosjekttittelen Cabinet Bestiarium. Cabinet Bestiarium -prosjektet ble designet av Bevk Perovic Arhitekti i samarbeid med grafisk designer Luks Lab, begge fra Ljubljana.

Utstilling fra samlingen

originale innovative lampedesigner særegne samling

Den nye Vertigo-kolleksjonen, inkludert noen gjenstander fra tidligere sesonger, vil bli ‘låst’ inne i 4 fugleburlignende gjenstander, og tar over det lille rommet i Via Tortona 31 Opificio gårdsplass.

Designer bordlamper – utstilling

originale innovative lampedesigner særegne bordlamper

Umiddelbart inspirert av dioramaene i naturmuseet, viser hvert tre “fuglbur” -skap en serie lysarmaturer i en jungellignende setting, den naturlige omgivelsen til fuglens svimmelhet, designet spesielt for anledningen av Luks-laboratoriet.

To bordlamper som minner oss om gasslamper

originale innovative lampedesigner merkelig eksotiske

Nye lys, presentert under årets messe, inkluderer også forslag fra internasjonale designergrupper – Mathias Hahn (Jinn bordlamper), A + A Cooren (Hippo – en samling gulv-, bord-, vegg- og pendellamper), Ulli Budde (Ballong , bord- og vegglamper) og Bevk Perovic Arhitekti (bikinitaklamper), samt nye produkter fra Naked Vertigo -kolleksjonen, en samling av ‘anonyme’ lys utviklet av Smoke Detektors. Noen av “oldies” fra tidligere samlinger har også blitt vist, som utfyller skapets bestiariske innstilling.

Gulv- og bordlamper

originale innovative lampedesigner svart og hvitt

Jinn

Jinn er en gulv- og bordlampe basert på ideen om å lage en ny tolkning av en klassisk dekorativ lampe som inkluderer en sokkel og lampeskjerm. I motsetning til den tradisjonelle konstruksjonen av en sentral struktur med skygge og lyskilde på plass, dekonstruerer Jinn denne typologien ved å fjerne stammen. Metallskjermen støttes med et glass som er festet til toppen av basen. Selve lyskilden er plassert i basen slik at lyset fra lampen reflekterer skygger og skinner gjennom glasset. Minner om olje- eller gasslamper, kontrollen for dimming og kretsen er plassert på lampens sokkel. Med hjulet på siden kan lysets intensitet justeres på en veldig intuitiv måte.

Ballongen skylder sin form til elementene som minner om de typiske antikke oljelampene og lysestaker med reflektor bak flammen

originale innovative lampedesigner særegne skapmetaller

ballong

Ballongen skylder sin form til elementene, som minner om de typiske antikke oljelampene og lysestaker med reflektor bak flammen, er plassert på en slik måte at de reflekterer og retter lyset. I tillegg ga den naturlige hendelsen (vi ofte tror at månen er en kilde til lys, ved siden av ild og solen, for eksempel, selv om det bare er et reflektert lys fra solen) ytterligere stimulans til å jobbe med ideen om Indirekte lys. En LED -lyskilde er plassert i lampens sylindriske sokkel. Lyset skinner oppover og belyser reflektoren, som er rettet mot fronten, igjen og reflekterer en diffus glød. Den er tilgjengelig i bord- og veggversjoner.

Passer til kontor og skrivebord

innovative lampedesigner særegen bordlampe

På grunn av sin enkelhet og figurative karakter forlater lampen det lille rommet av assosiasjoner og går inn i det store fantasirommet – er det en ballong som flyter i luften, en liten glødende sol eller en overdimensjonert lyspære?

originale innovative lampedesigner-særegen struktur

FLODHEST

Glad som et flodhestens hode og leken som en magnet, er flodhesten aldri akkurat i samme posisjon som noe i naturen. Hippo er en serie lamper montert på en magnetisk spindel. Det avrundede glassvolumet med den reflekterende metallkoppen forblir stabil på grunn av magnetismens trekk.

Industrielle innovative gulvlamper

industrielle innovative lampedesigner særegen konstruksjon

Hippo er unik, vennlig, poetisk og full av personlighet med uendelige muligheter for interiørmøbler. Lett å installere og endre av brukeren, den har en skulpturell og moderne tilstedeværelse med sitt myke og koselige diffuse lys.

Den er tilgjengelig i tak-, opphengs-, vegg-, bord- og gulvlampe -versjoner

originale innovative lampedesigner særegen design