originale lysprojektorer design tre attraktive møbler

Originale lysprojektorer fra designeren Mathieu Lehanneur

Denne installasjonen av lysprojektorer og kabler som henger fra grenene til tøffe trær i denne penthouse -baren, som også er en nattklubb i Paris, ble laget av designeren Mathieu Lehanneur.

Electric av Mathieu-Lehanneur

originale lysprojektorer design tre attraktive eventyr

Kalt Electric, stedet inkluderer lydisolerte musikkrom, en uteplass og dansegulv som vender ut over byens silhuett.

 originale lysprojektorer design trebar interiør

Mathieu Lehanneur designet interiøret i samarbeid med arkitekten Ana Moussinet og la til delte nivåer for å definere de forskjellige sonene.

 I løpet av dagen kan sofaer og krakker som ser ut som trestammer spres over hele området for å danne et sittegruppeoriginale lysprojektorer design trebar utstyr

 Om natten er disse til siden, og i stedet for et dansegulv åpnes det med en fancy DJ -bod.

 originale lysprojektorer design trebelysning

Fasetterte vinduer og diagonale paneler bestemmer karakteren til en del av veggene. Resten kan fungere som skjermer for lys- og videoprojeksjoner.

Et stort vindu i trompe l’œil -stil gir utsikt over byen, som er omgitt av LED -lysstråler. Dette er en unik, engangs og veldig original referanse til det nye Versailles.

 Lunnsomt lys projektor designoriginale lysprojektorer design tre attraktive møbler

Mathieu Lehanneur grunnla sitt industrielle designstudio i 2001. Han tegnet også renoveringen av en romansk kirke i Frankrike og et kontor med former for huler laget av papir.

 Drikke bar baroriginale lysprojektorer design tre attraktivt stadium

Her er tilleggsinformasjon om designteamet:

“Hvis Alicia fra Wonderland hadde vært en fan av rockemusikk, ville dette være stedet hvor hun ville tilbringe netter og dager …” oppsummerte Mathieu Lehanneur. Electric, den nye kulturplattformen i Paris er en hendelse i seg selv. Den inkluderer en 1000 kvadratmeter stor toppleilighet der designeren Sound skapte baldakiner som flyter mellom jord og himmel. Dette er monumentale elektriske nettverkskonstruksjoner som streber oppover som kulsorte trær. “

Slående layout og møbler i moderne stil originale lysprojektorer design tre attraktivt vindusdesign

Imponerende om dagen, magisk om natten, Electric er et sted som aldri sover. Elektrisk kan beskrives som en salong som består av lydisolerte moduler og en 80 kvadratmeter stor terrasse. Dette er et stort rom med et kontrollpanel, hvis danserom tilbyr ukjent utsikt over Paris. Perspektivet herfra tolker Ringstrasse som en bevegelig grafisk forgrunn foran utsikten over metallnettet i Eiffeltårnet.

Stort tomt rom der projektordesignet presenteres

originale lysprojektorer design trebar interiørutstilling

Lehanneur og Ana Moussinet har designet et rom som er en restaurant på dagtid i løpet av dagen og en klubb eller salong fra kveld til morgen, men også et rom som kan omdannes til forskjellige varianter ved hjelp av forskjellige videoprojeksjoner og uendelige plantegninger.

Visuell illusjon – veggdesign

originale lysprojektorer design tre attraktivt veggdesign

originale-lys-projektorer-design-tre-bar-interiør-trestubbe

Electric har allerede blitt valgt av We Love Art, og Kavinski og Ducesse for sine nye album … Det ryker også om at de vil ha en stor friluft

 Svømmebasseng vil bli bygget på siden av parken.

originale-lys-projektorer-design-tre-attraktive-vegg-dekker

Som et resultat av ledelsens svært kreative krav, bidrar mange kunstnere valgt av kurator John Michael Ramirez til den kulturelle etableringen av stedet. Stor -Paris har endelig funnet sitt tyngdepunkt

 originale lysprojektorer design tree bar presentasjon originale lysprojektorer design tre attraktivt tre