hengelampe i porselen av metal lux i svart og gull

Chiarodì hengelampe i porselen fra Metal Lux

I dag presenterer vi deg denne elegante porselens hengelampen av høy kvalitet av Metal Lux. Den overbeviser med klasse og elegant design. Chiarodì -hengelampen ble laget i to hovedversjoner – med en polert, farget overflate og med et metalllag med en liten aldringseffekt.

Den store lampen er så mangefasettert at den tilpasser seg perfekt til ethvert interiør og enhver smak. Du kan bruke en lidenskapelig rød i stuen eller på kjøkkenet og velge en hengelampe i porselen med polert kobberlook til soverommet. Den svarte eller hvite fargen er også veldig egnet for hjemmekontoret eller butikken din. Hvorfor ikke gullet eller sølvet også?

Foretrekker du sølv og shabby chic?

Stor porselens pendellampe i sølv

Pendellampen Chiarodì er tilgjengelig i to størrelser – med en diameter på 60 og 90 cm. Totalt seks eksemplarer er tilgjengelige for deg. Metallbeleggene er i gull, sølv og kobber og fargeoverflatene er i svart, hvitt og rødt.

Innsiden er hvit og stilfullt dekorert med blomsterpynt. Lysets intensitet er helt tilstrekkelig og eliminerer bruk av annen belysning i rommet.

Med sin unike, raffinerte design er denne porselens pendellampen det ubestridte, vertikale blikkfanget i ethvert interiør, i private så vel som i offentlige områder.

Vil du introdusere mer temperament i interiøret ditt?

hengelampe i porselen, skålformet i rødt

En følelse av letthet og frihet

porselenpendellampe strålende hvit

Du har valget

hengelampe i porselen, skålformet i rødt gull hvitt og svart

Hvordan liker du denne elegante pendellampen? Er det noe for deg? Vi håper du allerede har funnet en av de seks versjonene som passer for ditt hjem eller kontor. Hvis du har bestemt deg for å gjøre dette, håper vi at du liker den unike Chiarodì -porselenlampen!