Tendensen til multifunksjonalitet blir sterkere i dag. Datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett er en uunnværlig del av våre liv. Du kan finne nesten alt i en liten eske. Vi er bortskjemt med å ha minst to funksjoner i ett objekt. Dette er akkurat tilfellet med den nye skapelsen av Pablo Designs – LED -lykten UMA. Denne bærbare lampen har et sofistikert, moderne design og har samtidig en trådløs høyttaler. På denne måten tilbys det hele tiden 360 graders lyd og lys.

Filosofien til Pablo Designs sier at du kan forvandle ethvert rom med riktig lys. Og vi vet det alle fra vår egen erfaring – et dempet lys, et lys, en lykt – og atmosfæren endres på et øyeblikk.

Smart innovasjon som gir romantikk

led lanterne uma utendørs musikk romantisk

Dette designstudioet ble grunnlagt av industridesigner Pablo Pardo i 1993 i San Francisco. Hans motto – less is more – gjenspeiles i hvert produkt og i dets funksjoner. Enkelhet og nytte kombineres på en sofistikert måte og uttrykkes gjennom en toppdesign.

UMA LED -lanterne er en av de siste lyskreasjonene fra det innovative designstudioet. Den vil være tilgjengelig i januar 2016. Som en elegant etterligning av en vintage lampe, imponerer UMA med sin harmoniske karisma. Det er den perfekte kilden til lys og musikk for hver grillfest, for sosiale sammenkomster i hagen eller for spesielle familiefester. Selv når du leser i sengen, vil UMA gi deg optisk varme og kos.

Edel design og moderne teknologi

led lanterne uma bærbar utendørs solseng

Med den trådløse Bluetooth, som er integrert i armaturen, kan du når som helst regulere volumet og lysintensiteten fra hvilken som helst mobilenhet i henhold til humøret ditt. Lyktens konstruksjon er solid og holdbar, og selve lampeskjermen er laget av polykarbonat. Basen er laget av silikon og de følsomme delene der høyttalerne er plassert, er laget av stål for optimal sikkerhet. Skinnlisten som du komfortabelt kan bære LED -lykten med deg overalt, ser veldig elegant ut.

Med UMA kan du være sikker på å kjøpe en makeløs gave til familie, venner og selvfølgelig til deg selv. Det handler ikke om et enkelt objekt, men om en nyskapende skapelse som har en magisk aura og er i stand til å spre mykt lys og delikat musikk rundt seg selv.

 Fortid og moderne visjon i ett

uma utendørs led lanterne moderne design

Fin skinnlist for mer komfort når du bruker

Led lanterne uma utendørs bærbar skinnholder

Ett-trykks grensesnitt for optimal drift

led lanterne uma nyskapende høyttaler musikklys

LED -lykt av høy kvalitet for uforglemmelige øyeblikk

led lanterne uma bærbart praktisk lys

Moderne eksklusiv belysning fra Pablo Designs

led lanterne uma pablo designer lys endret størrelse

led lanterne uma høyttaler musikk