innendørs telt camping white hush sete sewell

10 interessante ideer for innendørs teltcamping

Det sies at nødvendigheten er oppfinnelsens mor, og med stadig strammere budsjetter og lite tid til ferie må vi noen ganger være kreative når det kommer til en og annen tredagers helg. Begrepet “glamping” brukes for å beskrive handlingen med camping med ekstra luksus i stedet for bare det viktigste, og ordet “staycation” innebærer bare at vi kan ta noen dager fri og slappe av hjemme.

Slumber festtelt fra Spearmint Baby

innendørs telt camping blå teksturer pute spearmint baby

Dagens samling forbinder de to med noen finurlige inspirasjonspunkter for camping hjemme, eller rettere sagt, “glamping staycation”, fra gammeldags tips til ultramoderne personlige belger. Enten du overnatter en nattgjest, eller ønsker mer privatliv enn luftmadrassen midt i stua, opplev en fredagskveld med barna eller bare kom på den oppfinnsomme ideen om å tilbringe en koselig kveld med en du er glad i. , disse ti innendørs campingideene fulle av barnslig kreativitet og – den viktigste delen – full av moro.

 Vakre, blide indiske telt for barn å lage selv  interessant telt camping rosa grønne trekolker barn  Steltelt og puter ved Nordic Bliss innendørs telt camping hvit idé indianere

A-frame teltopplæring fra Cakies

innendørs telt camping hvit idé lag blomster selv

  UK Telegraph leseteltdesgner telt camping hvit idé lesehjørne skinne

Barnetelt fra Remodelista

originalt telt camping hvit idé barnerom

Ferrat pyramide dagseng fra Modloft

innendørs telt camping hvit idé kastepute

Håndlaget teepee for barn fra Moozle Home

innendørs telt camping hvit idé blomstermønster

Hoteller innendørs bobil konsept 

innendørs telt camping ide original funksjonell