kule bøker vegghyller rom hjørne arbeidsrom hjemmekontor

15 kule bøker vegghyller plassert i hjørnet av rommet

Mens de fleste av oss bruker for mye tid på å dekorere hjemmet vårt og planlegger mer effektive interiørløsninger, hender det ofte at små vinkelrom går ubemerket hen. Mange av oss gir oss bare det faktum at det er lite vi kan gjøre med det, og enten gjør vi en dekorativ bragd eller noe helt unødvendig.

Leken ordning i barnehagen

kule bøker vegghyller rom hjørne fargerike bilderammer oransje

Det er nok designløsninger for vegghyller som kan gjøre det kjedelige hjørnet til et fascinerende display eller lagringsområde. Tilpassede hyller i hjørnene vil bidra til å øke tilgjengelig plass; skreddersydde bevegelige hyller i hjørnet kan bidra til å øke tilgjengelig plass.

Prangende lilla vegger og sorte hyller

kule bøker vegghyller romhjørne lilla vegg sorte hyller vaser

Alt du trenger å gjøre er å lete etter litt inspirasjon på ditt eget kjøkken! Det er fascinerende å se hvordan ergonomiske hyller legges til det delikate hjørnet på kjøkkenet. Vi gjør det samme når det gjelder soverommet eller stuen vår. Her er noen ideer som forhåpentligvis vil inspirere deg til å inkorporere noen gode ideer for hjørnevegghyller.

 Lag det glemte hjørnet

kule bøker vegghyller rom hjørne barnerom beige

 Hjemmebiblioteket er noe de fleste av oss tenker på, men som egentlig aldri plages med. En liten og rolig lesesal er et flott tillegg til ethvert hjem, og du kan bruke en nøye utformet L-formet bokhylle i hjørnet for å konvertere den til et sofistikert hjemmebibliotek. Legg til noen plysjseter og du er nesten ferdig.

Moderne hjemmekontor med firkantede bokhyller for et fint fokuspunkt

kule bøker vegghylle rom hjørne stue moderne

 Enten i spisestuen eller stuen, er det alltid et glemt eller forsømt hjørne. En intelligent plassert hylle som den som er vist ovenfor, kan umiddelbart forvandle seg til et fascinerende utstillingsrom som er et eksempel på kreativ design. Å velge og plassere slike hyller krever liten reell innsats, for alt du trenger å gjøre er å velge noe som passer til det allerede eksisterende emnet gjennom form og design. Eksemplet her er fantastisk hvis du vil oppnå en “orientalsk touch”.

En stilig måte å krydre det dystre hjørnet på

kule bøker vegghylle rom hjørne kjøkkenområde spisestue

Hjemmekontoret vist ovenfor er spesielt designet for baseballentusiaster. Mens hele rommet virker veldig vanlig når det gjelder design, blir de bevegelige hyllene i hjørnene “tent” av de stolte baseballminnene som vises. Vel, det er det vi kaller “full bruk” av hjørnet. Du kan på samme måte bruke “opplyste” hjørnehyller for å vise dine egne verdifulle eiendeler.

 Hjemmekontor – trehyllerkule bøker vegghyller rom hjørne spisestueDe fleste moderne soverom lar hjørnerommet stå uberørt (noen ganger for å legge til en minimalistisk følelse), men hvis du er noen som liker å fylle ut form med funksjonalitet, fungerer dette designet best. En spesielt effektiv plassbesparende løsning for små leiligheter.

Bilde: L-formede bokhyller er et effektivt tillegg til det moderne soverommet. Et soverom er det perfekte stedet å sette en fancy hjørneregel som kan fungere som både en displayflate og et sted å stable bøker.

kule bøker vegghyller rom hjørne soverom

Utvid området på hjemmekontorets arbeidsområde ved å legge til et par bevegelige hyller i hjørnet.

Selv om du har et vindu på en av sidene i rommet, kan du fortsatt bruke området til den tilstøtende veggen. De bevegelige hyllene er intelligente og sparer plass til beina, og er en fantastisk løsning.

  Bilde: Moderne hjemmekontor med hjørnehyller som skaper et vakkert utstillingsområde

kule bøker vegghyller rom hjørne hjemmekontor

Eksterne hjørnehyller er et magisk tillegg til stuen eller salongen. De er enkle å integrere og kan være gode tillegg til dine eksisterende hyller..

Selv om det kan være litt vanskelig å integrere disse i de små leilighetene, kan de fylle området på en meningsfull måte med store rom.

Bilde: Åpne hyller på utvendige hjørner ser fantastisk ut!

kule bøker vegghyller romhjørne moderne raffinert tre

Buede hyller i hjørnet er et estetisk tillegg da de legger til en geometrisk design som er forskjellig fra alle firkanter og rektangler.

Selv trekantede hyller som passer rett i hjørnet gir rommet et helt nytt utseende. I tillegg til å belyse det frie hjørnet, skaper dette et nytt visningsområde.

Kreative hjørnehyller gir et ekstra utstillingsområde til spisestuen

kule bøker vegghyller rom hjørne spisestue

Å legge til en liten arbeidsstasjon i det lille hjørnet er en sensitiv liten løsning som kan spare plass. Dette fungerer bra i leiligheter og hus hvor du kjemper for å få litt mer plass. Du kan ta denne overfloden av ressurser et skritt videre ved å legge til bevegelige vegghyller over hjemmekontorets arbeidsområde. Dette er en fin måte å bli kvitt alt rotet i hjemmet ditt.

 Bilde: Hjørnerom på soverommet som har blitt omgjort til et kompakt hjemmekontor med et stort lagringsplass.

kule bøker vegghyller rom hjørne hvit

Glass er et materiale som blir mer og mer populært fordi de fleste moderne arkitekter og designere bruker det mye i utformingen av forskjellige strukturer. I moderne hus som har brede gulv-til-tak-vinduer, er det fornuftig å bruke bevegelige glasshyller i hjørnet. Glasshyller har en “lys og luftig” appell, parallelt med et annet teksturelement.

 Bilde: Ergonomiske glasshyller i hjørnet for en perfekt, moderne atmosfære hjemme

kule bøker vegghyller rom hjørne innebygd peismosaikk

Bare fordi du oppnår et minimalistisk, eller til og med semi-minimalistisk utseende, betyr det ikke at du må krympe hylleplassen nå. Denne stuen bruker kompakte, bevegelige hyller i hjørnet, som er stilige, ergonomiske og som skaper en subtil visuell kontrast til det vanlige utseendet. En virkelig flott strategi som lar deg stable Libeling -titlene dine på et praktisk sted.

Fantastiske bevegelige hyller i hjørnet – minimalistisk stil

kule bøker vegghyller rom hjørne stue teppe

Dette er et fantastisk eksempel på hvordan hvert rom i hjemmet ditt kan ha unike og ufattelige hyller som er forskjellige fra hverandre.

Boksformede hyller nær barnesengen på barnerommet skiller seg ut i resten av rommet.

De skiller seg ut som ekstremt tiltalende og oppmuntrende tillegg, ettersom barnet ditt vil glede seg over elementene som er der.

 Fargerikt, leken barneromdesignkule bøker vegghyller rom hjørne fargerikt møblert barnerom

Å lage et sittegruppe nær vinduet på soverommet vil gi oss en sjanse til å fordype oss i bildene og lydene der ute.

Dette soverommet går litt lenger med en kantet bokhylle, som også viser en tallerkenformet overflate. Dette skaper et integrert og kompakt område der du kan sette dine egne ideer på papir og nyte noen kontemplative øyeblikk i løpet av dagen.

 Bilde: Kompakte bokhyller i hjørnet med integrert plattform og sittegruppe

kule bøker vegghyller rom hjørne himmelseng soverom

 Disse skreddersydde valnøtthyllene gir en moderne vri til ethvert rom de pryder. De bevegelige hyllene skaper et stort display eller oppbevaringsområde hvor du kan lagre alle bøkene og tilbehørene dine.

Ved å øke hyllene og øke avstanden mellom dem, kan du oppnå et nytt utseende hver gang.

 Bilde: Elegante, bevegelige hyller av valnøtttre, perfekt for alle rom

kule bøker vegghyller rom hjørne massivt tre kommode

Barnehagen kan også være et perfekt sted å sette noen hjørnehyller i. Når det gjelder barn, uansett størrelsen på rommet, vil det alltid være behov for mer lagringsplass. Selv de små bevegelige hjørnehyllene kan bidra til å skjule rot.

Søte kurver og smart utformede esker som skjuler rotet kan fylle denne hylleplassen. I dette tilfellet skjer det på rommet til den vakre jenta, som er avbildet ovenfor.

Girlig rosa barnehage

kule bøker vegghyller romhjørne søt fargerik rosa jente

Glass, flyttbare hyller på badet

kule bøker vegghyller rom hjørne bad glass

Sikksakk hjørnehyller i tre    kule bøker vegghyller rom hjørne gang tre        kule bøker vegghyller rom hjørne svart idé interessant

 skrevet og redigert av Radomira