moderne malte gulv ideer hvit moderne stil

20 ideer til moderne malte gulv hjemme

I dag skal vi se på mangfoldet av malte gulv! Flere og flere designentusiaster velger faktisk dette alternativet som en måte å gjøre interiøret mer personlig og stilig.

I følge Elle Décor var malte tregulv et kjennetegn for amerikanske hjem på 1600- og 1700 -tallet.

Århundre, med rødt, hvitt, gult og grønt som de mest brukte fargene. Etter hvert som de klare overflatene og dekket med pels ble mer og mer foretrukket, ble de malte gulvene mindre og mindre vanlige.

 Malte gulv i moderne stil

 Og disse er ikke bare egnet for tradisjonelle hus … Det er riktig, malte gulv kan også sees på som en moderne løsning! Bildene nedenfor viser at solide og mønstrede gulv kan tilføre uventede og herlige elementer til moderne interiør. Hvis du ikke ansetter en profesjonell artist for å gjøre denne jobben, så søk i det minste råd fra en pålitelig profesjonell eller to.

Det er noen veldig viktige trinn, som grunning og sliping, som du definitivt ikke bør hoppe over. Enn si å bruke for mye slitasje og drypp på gulvet kort tid etter at malingsjobben er fullført, risikerer du å ødelegge fruktene av arbeidet ditt.

Med det ute av veien, tror vi at du er enig i at de malte gulvene virkelig er verdt arbeidet og tiden som vises på bildene nedenfor.

 Massive gulv

 Vi starter med en serie gulv som er malt i solide farger. Leter du etter en måte å fylle rommet med farger? Prøv å male gulvet i samme nyanse som veggene. På grunn av den overveldende effekten av noen paller, er denne teknikken klar og rolig i hvitt, som vist nedenfor i den eklektiske stuen. (Av Tara Seawright Interior Design)

 Det er ikke noe bedre sted for ren pall enn soverommet ved havet. Denne boudoiren er like forfriskende som det åpne havet der ute. Når utsikten er så ekstraordinær, gjør den hvite-på-hvite fargepaletten underverker for å skape et rolig og rolig miljø som det blå i vannet ikke overvelder.

Bilde: soveromsgulv malt hvitt

moderne malt gulv ideer blå soverom havutsikt

 Hvitt er ideelt for moderne rom, spesielt de som tiltrekker seg oppmerksomhet, for eksempel bølgepappvegger og trepanel. I kjelleren og medieområdet nedenfor skaper moderne møbler og interiørdekorasjoner et kontrapunkt mot de hvite veggene og det malte gulvet. [av Ryan Duebber Architect]

 Bilde: Malte heltre gulv

moderne malt gulv ideer blå bar kjøkkenområde

Ikke tro at hvit er den eneste fargen som er egnet for malte gulv! I rommet nedenfor ser vi kraften i grått, spesielt når grå vegger kombineres med grå gulv. Den naturlige paletten i dette London- og arbeidsrommet i London lar de lyse aksentene i rommet komme ut. Legg merke til den brennende røde bordlampen og det blågrønne bordet. Ryan Duebber Arkitekt

 Bilde: London hjemmekontor malt grått på grått med malt gulv

 moderne malte gulv ideer blå stue i klassisk stil

I et annet grått på grått rom, takket være den elegante designen på møblene, ser vi mer minimalistiske og moderne resultater. Den grå, hvite og sølvpaletten forsterkes av det malte tregulvet. Det svarte teksturteppet gjør det hele mer interessant uten å dekke for mye av tregulvet.

Bilde: Moderne soverom med gråmalt gulv

moderne malt gulv ideer blå trepaneler grå soverom

Nå flytter vi til et mer fargerikt område takket være en rekke gulv i mer levende farger. Ikke sikker på om du skal male hele rommet rødt?

Rød jord? Hvorfor ikke? På kjøkkenet i Amsterdam nedenfor blir gulvet supplert med et samtidskunstverk. Rødt og svart er ideelle kolleger, ikke tro det?

Bilde: Rødmalt kjøkkengulv

malt gulvbelegg ideer rød kjøkken benkeplate

 Satser på at du ikke forventet følgende nyanse? Nei, øynene dine lurer deg ikke – det er gult! Det du ikke kan se er at den samme gule fargen kan ses på utsiden av huset også. Vi elsker måten interiøret har gitt en uventet vri på det malte massivgulvet. Moderne, stilig og morsom!

 Bilde: Moderne kjøkken med malt gulv

moderne malt gulv ideer gul lys moss tre stol

 Det er bedre å ta på seg briller for dette neste bildet! Dette moderne hjemmekontoret i San Francisco har et lime grønt gulv. Dette er det perfekte fargesjokket som utfyller de naturlige elementene i rommet, for eksempel veggene som med vilje er åpne. Skoggrønne former på døren er en nydelig motstykke.

Bilde: limegrønn fast grunn

moderne malte gulv ideer blå klassisk sittegruppe

 Når vi snakker om det grønne, rustikke og også moderne kjøkkenet nede, må det sies at denne har en stor boks grønn teft takket være det forvitrede grønne gulvet. Dette området, designet av Jennifer Clapp, er enkelt og elegant ved hjelp av de hvite veggene, møblene og det kontrasterende lyset over spisebordet. [av Mary Prince Photography]

 Bilde: kjøkken med forvitret grønt gulv

malte gulvbelegg ideer blå klassisk rustikk kjøkken spisestue

Egentlig er det nostalgiske utseendet en populær metode for gulvmaling. De hvitlakkede panelene under gir denne spisestuen mer personlighet og dybde.

Den jordnære, slitte effekten passer godt inn i de slanke samtidsformene og skaper en fengende kontrast.

 Bilde: Forvitret, hvitmalt gulv

moderne malte gulv ideer blå vegghyller bøker

Nå går vi til det mønstrede malte gulvet, som beriker rommet det tilhører med kunstneriske elementer.

Faktisk kan mot være det eksakte svaret på designdilemmaet ditt. Se på de damlatiske flekkene i rommet nedenfor. Røde aksenter og moderne funksjoner skiller seg ut mot bakgrunnen til den flekkete paletten. [fra Freshome via The Improvised Life]

 Bilde: Gulv malt med sprut av maling

moderne malte gulv ideer hvite sorte flekker

Striper? De er elegante og elegante, spesielt i det forfriskende mintgrønne kjøkkenet nede. Tradisjonelle og moderne tog kombinerer for å skape et rom som er beroligende og elegant.

Bilde: Striper på kjøkkenet

moderne malt gulv ideer kjøkken landlig stil

I det neste eksemplet ser vi sorte og hvite striper på gulvet i et helt hvitt rom som viser i en slående kontrast som på en eller annen måte får det kompakte kjøkkenet til å virke bredere. Utseendet som kommer som et resultat er moderne, skarpt og sterkt. [av The Sweetest Digs]

Bilde: Kjøkkengulv malt i striper

moderne malte gulv ideer hvite svarte striper

En annen metode for striper innebærer å lage en fargeovergang, som i rommet nedenfor. Går de stripete nattbordene for mye sammen med det stripete gulvet? Nei, så snart et monokromatisk utseende oppnås med blå-på-blå linjer.

 Bilde: soverom malt i striper

malte gulvbelegg ideer blå hvite striper barneromDet rutete gulvet er en annen populær malerisk løsning. På kjøkkenet nedenfor, stylet av Niki Papadopulus, forankrer de grå og hvite diamantene det mintgrønne rommet, som også inneholder hvitevarer og seter i rustfritt stål.

Bilde: Malte gulv i et moderne kjøkken

moderne malt gulv kjøkken mintgrønn farge diamantformet

Neste etasje er delvis malt, men utseendet er ikke mindre fantastisk.

Mønstre i svarte diamanter, som dekker det naturlige gulvet, møter det moderne kjøkkenet.

Nyanser av rødt og gult gir farger aksenter til rommet.

 Bilde: Rutete malte gulv

moderne malt gulv kjøkken diamantform

La oss nå gå fra diamantene til rutene … Grønt og hvitt er fargekombinasjonen for gulvet nedenfor, som på en eller annen måte passer med det svart -hvite, tapete papiret og påfuglblå aksentene. Resultatet er et moderne, elegant utseende.

Bilde: Moderne soverom med firkanter

moderne malt gulv soverom kvadrat hvitt grønt

 Footbiden i det neste bildet fremkaller den fargede sjarmen til mursteinene. Du kan gjøre det med maleriene til Caroline Lizarraga.

Dette rommet, utført i marokkansk stil, får hver lille jente til å føle seg som en prinsesse.

Bilde: Individuelt malte gulv på barnerommet av en jente

moderne malt gulv blomstermønster fargerikt lekerom

Apropos murstein, den neste figuren er som et sentralt gresk mønster takdesign.

Røde aksenter er den ideelle kompensasjonen for de svart -hvite motivene. Hvis bare all utendørs underholdning kunne vært så flott …

Malt takterrasse moderne malt gulv utenfor takterrassen

Det siste eksemplet er en skikkelig hit hos publikum. Dette helt malte gulvet pryder interiøret i en moderne garasje og lagringsplass i Charleston, South Carolina. Gulvet er delt inn i forskjellige områder som er malt i toner som svart, grønt, blått, rødt og gult. Utseendet er industrielt og fargerikt og skaper en referanse til bilene som er i dette rommet.

Bilde: Malt massivt gulv i en moderne garasje

moderne malt gulv prøve rom bil grønn blå svart

Er maling et alternativ for gulvene i hjemmet ditt? Hvis ja, vil du heller bruke ensfarget eller mønster? Eller kanskje du foretrekker et forvitret utseende? Gi oss beskjed om tankene dine ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

 skrevet og redigert av Radomira