sommer dekor ideer tre basseng seteputer

5 enkle sommerdekorasjonsideer for hjemmet ditt

Sommeren er sesongen for å slappe av og nyte. Nå må du forlate det kule interiøret og begynne å tenke på vakre sommerdekorasjonsideer. Har du en sommerbolig eller et strandhus? – Nei, ikke noe problem, du kan føle at du er i et strandhus selv i din egen leilighet.

Uansett, de varme vinterforholdene og den kjølige kveldsbrisen forvandler huset ditt til det ideelle stedet hvor du kan chatte og slappe av. Prøv disse enkle sommerdekorasjonsideene for å se fordelene med sesongen.

 Fantastisk tematisk dekorasjon – veggspeil – sommerstemning

sommer dekor ideer seng vegg speil sjø

  • Møbler: Mørke og dempede toner er perfekte for høst og vinter, men vår og sommer krever lyse og luftige farger. Bruk avtagbare deksler eller dekorative elementer som gir farge og lysstyrke. Foretrekker du hvitt og nøytralt? Beskyttelsesdeksler i hvitt og khaki er uformelle, men kan kombineres med formelle kasteputer.

 Stor keramisk vase på gulvet – sommerdekorasjonsommer dekor ideer seng vase keramiske muslingeskall

  • Drapery: Hvis du har hatt tunge gardiner på de kalde vinternettene, er det på tide å bytte dem ut med nye, lette gardiner. De gir deg mer fleksibilitet i rommet i sommermånedene for å nyte utsikten fra vinduet. Fargene på gardinene må også matche – bruk de letteste pastellfargene, de har en positiv effekt på humøret ditt.

 Frisk, sommerlig innredning i stuensommerdekor ideer tregulv friskt

  • Ta med utendørs! Når du tenker på sommer, vil du sikkert føle en følelse av frihet – du tenker sannsynligvis på fargerike blomster, grønne planter og frisk frukt. Disse tre tingene må ha et bestemt sted i hjemmet ditt, da lukter det aromatisk og ser vakkert ut. For å skape en rustikk følelse, prøv å bringe miljøvennlige materialer inn i huset, for eksempel bambus, hamp og jutetepper. Disse materialene gir en eksotisk og naturlig følelse. Husk at dette vil være en velkommen endring, sommeren er for fleksibel og spontan uansett!

 Hvit stueinteriør – friske, grønne aksenter

sommer dekor ideer tre sofa hvit friskhet

  • Utsikter: Hvilken bedre idé å ønske sommeren velkommen til ditt eget hjem som ser fantastisk ut? Omorganiser møblene slik at du har en fantastisk utsikt over havet, havet, den grønne hagen eller den indre gårdsplassen eller det som er foran huset ditt fra rommet. Gleden over hjemmet ditt er basert på følelsene dine. Å åpne vinduene og se utenfor kan få deg til å føle deg bra, da er det veldig positivt. Men hva om du ikke liker utsikten i det hele tatt? Deretter kan du kjøpe et maleri eller en veggdekorasjon som du virkelig liker.

 Friske, mintgrønne farger i stua – elegant lenestol i skinn

sommer deco ideas seng skinn lenestol sidebord blå rund

  • Barnevennlig: Skolen er over om sommeren, noe som betyr at barna er hjemme. Sørg for at tekstiler og lokk kan vaskes i maskin. Tilbring mye tid med barna dine, de er spesielt glad i det. Gjør sommer- og håndverksprosjekter ved hjelp av skjell, kongler og alt som er inspirert av naturen. Det er veldig moro for barna. Dine prosjekter blir deretter stolt vist hjemme! Bravo!

Hjørnesofa – fløyelsstruktur – Tyrkiske lenestoler og mykt hvitt teppe

  • sommer dekor ideer lenestol turkis hjørnesofa fløyel

Sommerdekorasjonsideer handler om å finne den rette balansen mellom nytelse og avslapning. Prøv disse tipsene for hjemmet ditt, og se hvordan du vil nyte dagen i sommerhuset ditt!

  Lyst, friskt og koselig soverom sommer dekor ideer seng soverom turkis blå       Aroma og lys – frisk, sommerlig dekorasjonsommerdekorasjon ideer stearinlys aroma sjøsåper