attraktive gjesterom design kirsebær tre lyse nyanser

Attraktiv gjesterom design

Neste gang du har et besøk over natten, må du sørge for at gjestene er i gode hender på forhånd. Er rommet ditt attraktivt og innbydende? Er det godt ventilert og lyst nok? Rom eller svigermor-suiter er faktisk en kombinasjon av soverom og bad, atskilt fra resten av leiligheten med en dør.

Noen ganger er det også en kjøkkenkrok og en ekstra spisestue og stue. Selv om du allerede har designet et gjesterom, er det alltid noe nytt å lære. Så ta en titt på de neste bildene og vurder de praktiske ideene på nytt. Det kan være at riktig design allerede er der for deg.

 Design et gjesterom i vakre farger og med en innbydende tekstur fra Terrat Elms Interior Design

attraktive gjesterom design oker ornaments sengetepper turkise puter

Veggdekorasjon er en enkel måte å oppnå mer liv og mangfold på rommet. Bruk farger som er varme og innbydende, for eksempel beige og gul. Tapetteknikken er en flott metode som kan gi suiten et luksuriøst preg. Du kan også skape en avslappende atmosfære for gjestene dine ved å bruke fototapeter med naturmotiver. Utsikt over havet, en solrik eng eller en romantisk skogssti om høsten kan gjøre en stor forskjell. Vegglamper er et uunnværlig tillegg til møblene i rommet. Så gjestene dine kan alltid justere lyset etter eget behov.

Velg farger som passer årstiden – idé om Su Casa Designs

attraktivt gjesterom design vakre blomstermønstre

Finn passende møbler

Hvis du vil konvertere svigermor-suiten til et beroligende og innbydende rom, er det beste alternativet å skaffe deg moderne, slanke møbler. En raffinert og ensartet design krever en vellykket kombinasjon av kommode, nattbord og garderobe. En smal dobbeltseng passer også perfekt.

Vanligvis er en lenestol eller en liten sofa tilstrekkelig for lesehjørnet. Hvis det er mer plass, kan du like gjerne sette opp et større sitteområde foran TV -en. En mulig kjøkkenkrok kan være vakkert innredet med et lite spisebord og to kjøkkenstoler.

 Tekstilene skal være like innbydende og glatte – Meredith L. Bohn Interior Design

attraktiv gjesterom design smal dobbeltseng laget av smijern

Ikke glem! Komfort er alltid den høyeste prioriteten. Bruk kun sengetøy av god kvalitet og et dyne som matcher veggen. Sett luksuriøse aksenter med elegante pynteputer og sørg for at det alltid er nok tepper og laken i skapet. Persienner og gardiner kan smakfullt kombineres med sengetøyet. Det er imidlertid viktigere å la gjestene få den perfekte dosen dagslys.

Uansett når og hvorfor du kommer på besøk, vil du alltid være på den sikre siden med et komfortabelt og innbydende innredet rom. Hvilken designstil du velger er helt opp til deg. Det er viktig at gjestene dine føler seg komfortable og kan slappe av med deg.

Så hvis disse ideene og eksemplene viser seg å være nyttige for deg også, bør du vurdere nøye hvilke som ville være aktuelle og egnet for ditt eget gjesterom!

En moderne, rustikk atmosfære

attraktivt gjesterom design rustikk og fargerik

Et snev av romantikk

attraktiv gjesterom design med en romantisk seng kalesje

Stilig og veldig behagelig

attraktivt gjesterom design romslige og lyse

Dyner i pastellfarger og mye naturlig lys

attraktivt gjesterom design subtil og frisk

Subtile farger og mønstre

attraktiv gjesterom design fargerike puter liten sofa

Eiketre, ulltepper og en behagelig sittenisje ved vinduet

attraktiv gjesterom design komfortabel og fleksibel