Dekorasjonsideer for det røde sofaen myke teppet på rommet

Dekorasjonsideer for gjesterommet til flere formål

Har du et rom som dette hjemme som på en eller annen måte ikke kan fullføres? Et flerbruksrom som burde være et gjesterom og hjemmekontor, men egentlig ikke sover? Eller et tredje soverom, som vil være et barnerom i fremtiden og nå trenger en annen funksjon?

.. I dag fokuserer vi på innredning av rommene. Selv om det fungerer som barnehage, hjemmekontor eller treningsrom, er det en måte å integrere de forskjellige elementene i en enhet. For å gjøre det FABULOUS …

Flerbruksromløsninger

Basen i slike to-formålsrom er sengen. Og den skal være kompakt. Den klassiske sovesofaen på bildet nedenfor er pent integrert i dette rommet, ikke sant?

Moderne hjemmekontor med rike fargetoner

Dekorasjonsideer for gjestenes hjemmekontorhyller murvegg

Tenåringsrom innredet av interiørdesignere kan være en kilde til mange ideer, ettersom funksjonaliteten deres også tar hensyn til lek og søvn. Det er nettopp det som gjør dette soverommet, kontoret og musikkrommet multifunksjonelt i bildet. Et veldig tilpassbart utseende for et gjesterom som kan brukes som hjemmekontor eller som et annet kreativt rom.

Moderne flerbruksrom

Dekorasjonsideer for teppet på bordet på gulvet stripet blått hvitt

Kombinasjonen av treningsrom / gjesterom er spesielt smart. Mange anbefaler at sportsutstyret ikke skal ha en fin innredning, men svært få er de som har nok plass til et ekstra treningsrom. Sett en komfortabel uttrekkbar sofa i hjørnet, og det er det. Fargene i rommet er flotte.

Treningsrom med fargerike sitteplasser

Dekorasjonsideer for treningsrommet i treningshuset, feminin innredning

Hvilke løsninger er det for å sove i multifunksjonelle gjesterom? Hva synes du om en veggseng? Om natten brukes den til å sove, og den åpnes deretter inn i veggen. Eller i hyllene. Eller i skapene.

Moderne kontor med veggseng

Dekorasjonsideer til veggen i tregulv på rommet

Selv køyesenger kan åpnes. Du trenger ikke å spare plass til en queen-size-seng på hjemmekontoret. Og køyesenger er ikke bare for barn. Det flotte treverket gjør rommet veldig sublimt.

Sammenleggbare senger på hjemmekontor

Dekorasjonsideer for gjesterom hemseng treramme madrasser

Og nå kommer vi til kombinasjonen av barnerom / gjesterom. Selvfølgelig bør du innrede dette rommet med tanke på barnas interesser. Imidlertid kan rommet også bli verdsatt av voksne, spesielt hvis det starter som et gjesterom og deretter bytter til et barnerom. På bildet ser vi morsomme skogsmøbler av Numi Numi Design i et rom designet av Project Nursery. Og der har vi køyesenger igjen.

Barnerom med køyesenger

Dekorasjonsideer for gjesterom på babyrommet

En annen viktig komponent i et multifunksjonelt rom er de romslige hyllene. Dette er spesielt nyttig på et hjemmekontor som fungerer som gjesterom. På det neste bildet ser vi en utmerket designstil i et tenåringsrom.

Tilstrekkelige hyller på hjemmekontor og soverom

Dekorasjonsideer for kontoret bord i grå veggdesign

Her ser vi skjønnheten i en uttrekkbar sofa, som er et uttrykksfullt møbel om dagen og et behagelig sted å sove om natten. Denne tandom-uttrekkbare sofaen fra CB2 er enkel å bruke, og som en bonus blir sidene hode- og fotbrett når du sover.

Elegant uttrekkbar sofa

Dekorasjonsideer til sofaen i garderoben som kan forlenges rødt

Et annet sovealternativ i CB2 er Lubi Turquoise sovesofa, som imponerer med sin dype blå nyanse. Dette møbelet er lite og kan plasseres i hjørnet av et multifunksjonelt rom som et hjemmekontor. Du kan slappe av der og gjestene kan sove.

En sovesofa i livlig farge

Dekorasjonsideer for gulvlampen blå gardiner på rommet

Det siste funnet på CB2 er et sovealternativ som også kan tjene som et lyst fargestikk i rommet. Denne Flex oransje uttrekkbare sofaen kan settes opp i tre forskjellige posisjoner. Med den brennende fargen og kromrammen er det et fint sovealternativ for flerbruksrom.

Kompakt oransje uttrekkbar sofa med sovefunksjon

Dekorasjonsideer for det røde sofaen myke teppet på rommet

Flerbruksromstil

Hvordan er de forskjellige funksjonene integrert i en ensartet stil??

Det første eksemplet er et flerbruksrom i Austin, Texas av Matt Garcia Design. Stilen: rustikk. En sømløs sammenslåing av boareal, hjemmekontor og soverom:

Moderne flerbruksrom

Dekorasjonsideer til veggen i trehengt takhylle

Se på dette lyse og livlige treningsrommet … så ser du en seng til høyre på bildet. Den beroligende fargen på denne treningen / soverommet forener på en flott måte, det samme gjør de brede vinduene i hvite rammer.

Lyse og livlige gjester / treningsrom

Dekorasjonsideer for treningsstudioet grønn veggmaling

Eller du kan lage et tradisjonelt interiør med plysj sitte- og sovefasiliteter og romhøye gardiner. Nedenfor ser vi et Centsational Girl -rom og hjemmekontor:

Gjesterommet kontorlokaler

Dekorasjonsideer for soverommet på rommet, klassisk koselig

Nok en skinnende stil med speil og glitrende fliser på kontoret med sitteplasser under. Hun bytter til sengs. Og gjestene kan ta vare på e -postene sine i komforten av boenheten.

Elegant gjesterom med kontor

Dekorasjonsideer for veggspeilet på rommet rundt sofasøylen

Den moderne, men likevel barnevennlige stilen blir mer og mer populær på babyrom. Geometriske tapeter, hengende lys, runde speil og eklektiske puter er iøynefallende og tidløse. Dette gjesterom / babyrommet er virkelig innbydende. Sovesofaen er Parsons fra West Elm.

Moderne babyrom med mulighet for å sove

Dekorasjonsideer for gjesterom baby dekorative ball

En annen variant er å gjøre rommet elegant. Vakker møbeltrekk, kunstverk i galleristil og gardiner setter den elegante tonen i rommet nedenfor. Tavlemaling og lyse aksenter er barnevennlige elementer.

Baby / gjesterom ide

Dekorasjonsideer for gjesterom babyrom diamantformet svart og hvitt

Det neste moderne babyrommet har sovesofa i Hollywood-stil. De iøynefallende elementene inkluderer dristige farger, elegant belysning, moderne kunstverk og et skulpturelt speil. Dette er et elegant rom hvor gjestene kan overnatte, men der behovene til barna også blir dekket.

Moderne babyrom med sovesofa

Dekorasjonsideer for teppet vindu på babyrommet på rommet

Det siste eksempelet på babyrom med sovefasiliteter er i en kunstnerisk stil. Mange stilige elementer er kombinert i dette rommet. Akrylstoler står rundt et Isamu Noguchi -bord. En lilla lenestol med vinylleketøy er fokus. En samling forskjellige puter gjør stilen i rommet ubestemt.

Moderne babyrom med seng

Dekorasjonsidéer for svart -hvitt innredning på babyrommet

Har vi løst noen dekorasjonsdilemmaer med disse eksemplene? Hvordan tar du imot gjestene dine hjemme? Gi oss beskjed om tankene dine i en kommentar nedenfor …