den perfekte lyden hjemme med skjulte røde høyttalere

Den perfekte lyden hjemme

Moderne designløsninger fylt med glass og betong er noen ganger et perfekt miljø for god lydkvalitet.

En interessant kritisk situasjon er knyttet til de to navnene. Denver Westword -utgaven beskrev lydingeniøren for Chipotile -kjeden – Christopher Golub.

En uttalelse fra forfatteren Chris Utterback ble til en skandale.

Minimalistisk design i restauranten

den perfekte lyden hjemme -restauranten i minimalistisk stil

I følge hans mening kunne du ikke spille Radiohead i Chipotile på grunn av den tynne yowling av frontmann Thom Yorke. Dette ville skape en skrekk i bygningene i betong og glass.

Fansen ble rasende og de måtte beroliges av følgende forklaring: Du ville spille Radiohead i Chipotile, men ikke alle sangene.

I bygninger som dette er det rett og slett ingenting som absorberer lyden!

Visste du faktisk om arbeidet til spesielle lydingeniører i store selskaper? Jeg var egentlig ikke klar over dette faktum før denne artikkelen.

Stilen forblir elegant også fra utsiden 

den perfekte lyden hjemme store glassvegger og hvite søyler

I tillegg ansetter slike selskaper også spesielle lydarkitekter. Du må integrere spesielle leirespredende kropper i huset. Du vil bare bidra til best mulig effekt av musikken i slike rom.

Du kan lære mye av dette.

Arbeidet til en slik ekspert er faktisk åpenbart hvis du tenker nøye over det. Du har ingen enkel oppgave. Lydeksperter må bidra til perfekt musikkoppfatning i komplekse miljøer. Bygningene har en kommersiell funksjon og folk blir der. Stilen er minimalistisk og nesten utelukkende ble glass og betong brukt i konstruksjonen.

Dette er i utgangspunktet den beste atmosfæren for lyden.

Men i disse er det veldig vanskelig å absorbere og diffundere lyden. På den annen side har du mye refleksjon – en annen vanskelighet! Men dette er den viktigste forutsetningen for å oppnå en myk lydeffekt.

Hvilken løsning er funnet?

Lydingeniøren velger godt klingende stykker i slike miljøer, og arkitekten hjelper til med å spre dem ved å distribuere passende gjenstander i rommet.

Du ville sikkert forstå emnet hvis du levde i en slik atmosfære. Du vil sannsynligvis bare spille noe som Manu Chau. I følge Emmi, lydarkitekten i vårt eksempel, er de et fantastisk eksempel. Etter deres mening har de en “fjærende” lyd med en lett å blokkere basslinje.

Melodien er veldig ren, selv i svært støyende ganger og kan overvinne kompleksiteten i rommene.

Et annet flott klingende band er Buan Visat Social Club!

Er du nysgjerrig? Du kan sjekke kjedens spilleliste på nettstedet deres!

Luksuriøst, komfortabelt utstyr med perfekt lyd

den perfekte lyden i hjemmekinoens middelhavsatmosfære

Vil du oppnå best mulig lyd hjemme? Emmi har noen tips til deg:

1. De beste lyddimensjonene er de av en skokasse. I dette er de tre hoveddimensjonene av forskjellige lengder. Kubikkformen er den verste varianten. Forklaringen ligger i måten lyden i rommet reflekterer i overflatene

2. Lydsystemet bør være i et langt hjørne av rommet. Ideelt sett bør den plasseres på den lengre veggen slik at lyden kan gå ut og spre seg og deretter reflekteres i lytteren.

Romantisk innredning kan aldri skade Ellen Grasso & Sons, LLC

den perfekte lyden hjemme liten stue mørke trebjelker

3. Høyttalerne skal være like langt fra veggen. Hvis dette ikke er tilfelle, vil det redusere lydkvaliteten.

Man bør ideelt sett oppnå en konstellasjon innenfor en geometrisk form

den perfekte lyden hjemme -TV innebygd i hyllen

4. Det er nyttig å sette opp en romhøy bokhylle bak og foran lydanlegget. Med andre ord bør det være en på hver side av rommet.

Et vakkert persisk teppe passer godt til det

den perfekte lyden hjemme -TV over peisen

5. Sett inn akustiske paneler! I følge Emmi er det beste alternativet å installere dem under konstruksjon eller redesign. Det er best å plassere dem bak gipsplaten eller isolasjonen. Men det advarer deg om viktigheten av å installere dem riktig! Ofte dominerer de rommet, selv om de er kledd i tre eller andre materialer.

6. Sofaer fylt med skum, tykke tepper eller matter er også god hjelp for den fine fordelingen av lyden. Jo mer polstret, jo bedre!

De stilige hyllene i mørkt tre er et flott tillegg

den perfekte lyden hjemme tradisjonelle møbler

I følge Emmi kan du se den gode lydkvaliteten på rommene! Hvordan høres favorittmusikken din ut i leiligheten din? Kan du optimalisere noe i henhold til denne artikkelen?

Flott akustikk kan også oppnås med mindre innsats

den perfekte lyden hjemme flott akustikk