design små rom elegant blågrønn minimalistisk

 12. Design små rom elegant – luksuriøse kule ideer

Vil du legge til litt mer stil i leiligheten eller leiligheten din? Ja det er mulig, vi skal vise deg noen gode tips om hvordan du gjør det. Få inspirasjon fra disse 5 små rommene.

 Eklektisk stue

små rom elegant design ny rustikk hvit sofa

 Når du flytter inn i en skreddersydd leilighet, kan det være vanskelig å få interiøret til å se ut som alle andre leiligheter på markedet. Eierne Chad Farquharson og Wayne McGill har konvertert stua i deres 63 kvadratmeter store Vancouver -leilighet for å gjenspeile deres personlighet. Med en blanding av farger, teksturer og utskrifter er denne lille plassen alt annet enn vanlig.

Fint rekkehus

små rom elegant design stue blå sofa

 Fra glassmalerier til lavendeltepper, oser dette rekkehuset i Toronto, eid av vår redaktør Erin McLaughlin, i klassisk stil med en moderne vri. Superhøye tak gjør at rommene ser luftige ut, mens bordet i akrylfoss og et stort speil fungerer som fokuspunkter.

Soverom i kjelleren 

små rom elegant design soverom svart vegg

 Hvis halvparten av huset ditt er i en kjeller, hvilket rom ville du satt opp der? Soverommet, selvfølgelig. Huseierne Malcolm Patterson og Rodney Smith skapte et koselig rom i kjelleren i hjemmet sitt i Toronto, designet med en sterk følelse av maskulin stil. Lav takhøyde fungerer i deres favør, og skaper en koselig hule som er fremhevet med lamper og glødende nattbord.

Hyggelig selskapslokale

små rom elegant design stue rødt putebord

 Hvis interiøret ditt ikke er behagelig, blir stilen irrelevant. Denne kjelleren retrett i hjemmet til art director Susan Rogers kombinerer de to – fire -fargepaletten blir levendegjort med en rekke mønstre og teksturer, og lounging oppmuntres tydelig der. Det lille rommet har et sted å slappe av (og sove – sofaen kan gjøres om til en seng), samt et sted å jobbe (den svarte stolen øverst er ved et skrivebord).

Showstopper soverom

lage små rom elegante lilla puter soverom

 En måte å få et lite rom til å se stort ut, er å ha et showstopp -stykke, som denne tavleveggen på Wayne McGill og Chad Farquharsons soverom. Kombiner det med et nydelig tuftet hodegjerde og luksuriøst mønstrede puter, og besøkende vil ikke engang legge merke til hvor liten plassen er.

Barnerom i lilla – loftseng i tre og kompakt skrivebord plassert ved vinduet

små rom elegant design lilla feminine striper veggloftseng  Minimalistisk rom egnet for tenåringer – lave møbler små rom elegant design oransje madrass

  Urban boliginteriør på soverommetelegant gjør soveromsvinduet fasjonabelt

Positivt oransje rom for tenåringer

små rom elegant design oransje søtt interiør

Tenåringsrom – nyttig veggdesign, et verdenskart

tenåringsrom elegant form hvit verdenskartveggTrendy barnerom utstyrt med en loftseng og et kontorbord festet til veggen   kompakt plass elegant designrom ungdoms skap