designerleilighet med rosa aksentputer og sfærisk taklampe

Designerleilighet med rosa aksenter – fra katastrofe til dristighet

Noen mennesker maler synlig kunst. Andre lager spiselig kunst. Mange flere tar opp kunst. Fawn Galli skaper beboelig kunst. Og det er definisjonen av rosa.

En 240 kvadratmeter stor leilighet med kjøkken, spisestue og stue sammen i ett åpent rom var et av de mest uvennlige stedene designeren noensinne har sett.

For henne var det en perfekt mulighet for en rosa klasse.

Designeren Fawn Galli – kjent for sitt bidrag til magasinet Domino og andre publikasjoner – gikk med på å forholde seg til denne leiligheten, for å bringe gnistrende og livsglede til den. Den nye eieren Rebecca sier hennes smak er veldig forskjellig fra smaken til de tidligere eierne.

Men kanskje i begynnelsen hadde Rebecca ingen anelse om hvor mye tillit som er nødvendig for denne restaureringen av leiligheten og designeren selv.

Gullglans og rosa på den brune sofaen

designerleilighet med rosa aksenter i kontrast med gullglansende puter og brun sofa

Sjekk dette redesignet. Det er et rosa bord i en brun setting – vi trodde tidligere at rosa var en feminin farge, men her går det plutselig med alt. Men dette er ikke en tutu, ikke en tyggegummi. Det er en rosa som smelter i munnen, deilig, uendelig ettersmak som du vil invitere alle venner til, en slik rosa. Underhold, vert, spill, live. Det hele skjer her i en magisk verden: rosa.

Vi introduserer herved Fawn Galli for deg.

Spørsmål: Når det gjelder smak, hvor mye av vår personlighet bør vi vurdere når vi følger rådene om å prøve nye ting?

Det er viktig å holde seg til de populære tingene. Men hvis du integrerer aksenter utenfor komfortsonen, kan du utvide designhorisonten. Jeg liker å bruke nøytrale farger på sofaer, tepper, etc., og legge til vårmynte- og ferskenfarger på puter og benketrekk. De er lett utskiftbare og fargetonene er levende kontra brunt, beige og grått.

 Spørsmål: Hvordan kan farger endre seg fra jentete eller ungdommelig til en kul person?

De tradisjonelt jenteaktige eller ungdommelige fargene kan gjennomføre denne endringen ved bruk av tapeter i vegg med raffinerte og fortryllende motiver. Med moderne møbler er ikke rosa jentete, men kult.

 Spørsmål: Når du bruker lignende farge- og stoffkonsepter i et åpent rom for flere funksjoner, hvordan skal separasjonen skje?

Teppene er en mild måte å skille hjørnene for hver funksjon. Det er viktig å trekke en rød tråd gjennom hele rommet. Disse kan være puter av samme farge over hele rommet. Hvis møbler av forskjellige stiler, men med de samme vinduene er i rommet, er det greit for sansene våre også.

 Til og med blomstene er rosa

designerleilighet med rosa aksenter som skygger for den speilede garderoben

Et eklektisk utvalg av former og farger

designer leilighet med rosa aksenter flott sofa med flotte lenestoler

Spørsmål: Selvfølgelig, når det gjelder gode konsepter, tenker vi på intensive farger og størrelser. Hvordan kan vi designe våre egne originale hjørner med uventede konsepter?

Papiretapet på en fokusvegg er en god posisjon. Sjenerøse bakgrunnsbilder inviterer deg til et tredimensjonalt resultat.

En utstilt samling på en hylle bringer sjel til et slikt rom. Den beste måten å være god på er å være original og uttrykke det i boarealet.

 Fantastisk polstret lenestoldesigner leilighet med rosa aksenter vakre komfortable lenestoler

 Sfærisk hengende lampe med reflekterende overflate

designer leilighet med rosa aksenter en rekke bilder skinnende ball

Svarte og hvite gardiner med påfuglfjær

designer-leilighet-med-rosa-aksenter-gardiner-med-påfugl-fjær-mønstre

Spørsmål: Det er ingenting bedre enn et rom inspirert av et blad. Vi bor faktisk i funksjonelle rom, ikke under fancy bilder. Hvordan kan vi håndheve dette også i livet?

Et metallmøbel, glanset tapet, sølvputer er alltid måten å få glans på uten å gå på kompromiss med funksjonalitet og komfort eller måtte gi avkall på det. Å trekke en lenestol i frodig mohair bidrar også til å ha luksus og komfort. Til slutt skal rommet være koselig, ikke bare se ut som et showrom. Det viktige poenget her er å finne balansen. Hvis alt er wow, får du en kjedelig effekt, og da trenger du ikke å bygge om plassen din i årevis. Du vil sikkert like det lenge!  

Metalliske kunstverk

designerleilighet med rosa aksenter metallisk glansdekorasjon

Smal trapp og unikt speil i gangen

designerleilighet med rosa aksentrekkverk  Små pingvinmønstre på elegante pukkler

designer leilighet med rosa aksenter flott høy svart og hvitt med pingviner