Unngå uansett vann hjemme som er rikt på kalsium!

Godt vann kan sees på som en del av en høy livskvalitet. Det må smake godt og være egnet for personlig hygiene og utførelse av ulike dagligdagse aktiviteter. Det faktum at tilgang til rent vann i noen land i verden dessverre er en luksus, taler for seg selv: vann må sees på som en virkelig naturskatt, som livets eliksir. Dette er grunnen til at vannkvaliteten er svært viktig i dag både hjemme og i industrien: vannbehandling er populært i husholdninger, svømmebassenger og mange næringer; Man prøver å få rent vann gjennom forskjellige teknikker.

vannkvaliteten er veldig viktig for oss

I detalj gir drikkevann av god kvalitet grunnlaget for en høy levestandard. Dessverre er det også kalkholdig vann. Det er en offentlig hemmelighet at gamle rør forurenser drikkevann hjemme. Hvis det er problemer med drikkevann hjemme eller med industrielt vann, er vannet i seg selv i de fleste tilfeller ikke et problem. Problemet ligger ofte i at visse stoffer deponeres i rør og maskiner som må fjernes. Smuss, kalk og rust er uønsket i vannet! Derfor er det verdt innsatsen for å filtrere, avsalt og avkjøle vann: Alltid teknikker som forbedrer vannkvaliteten.

Hva er egentlig i vannet?

Du kan ikke klare deg uten rent vann! Ikke bare ernæring og hygiene er grunnleggende avhengig av det, men også forskjellige bransjer. Dette gjør vannbehandling ønskelig i mange tilfeller. Imidlertid er det spesielt nødvendig med gamle rørsystemer! Vannbehandling sikrer ikke bare god vannkvalitet, men garanterer også lang levetid for rør og enheter: vann av høy kvalitet beskytter dem over lengre tid.

vannkvalitet hjemme vannbehandling metoder

Vann inneholder ofte partikler som helst ikke vil være i det! Kalk, rust og smuss tømmer vannet og forringer kvaliteten.

Kalkforekomster

Kalk er løselig i vann i visse mengder. Men hvis dette blir et fast stoff i vannrørene, oppstår et problem. Det kan gjøre vannoppvarming dyrere og skade rørsystemet for vannforsyningen.

Korrosjon og rust

Rust gjør vannet brunrødt. Det er en god idé å kvitte seg med rust, ettersom det ikke bare får vannet til å smake verre, det kan også bygge seg opp og til og med danne hull i gamle metallrør.

Mikrobiologiske belastninger som alger og mikroorganismer

Grenseverdiene for mikrobiologisk forurensning lovlig tillatt av EU garanterer rent vann fra alle offentlige tjenester i Europa. Og som det sier seg selv, inneholder rent vann ikke virus og bakterier. Så du bør definitivt fjerne skitt fra vannet.

vannkvalitet er lik livskvalitet

Merus -ringen og dens fordeler

I tillegg til de ønskede stoffene, fremmes også fremmede stoffer gjennom vannet. Disse fjernes på forskjellige måter. I dag ønsker vi å gå inn på en viss pålitelig metode for å bringe vannet i god kvalitet: Merus -ringen tilbyr en god problemløsning for bedre vann hjemme.

Merusringen øker løseligheten av stoffene i vannet. Kjemi og ekstra energikilder brukes ikke, men den naturlige svingningen av hvert stoff. For å synliggjøre effekten av Merus-ringen viser selskapet forskjellige sammenligninger før og etter.

vannbehandling bruk merusringen

vannbehandling rent vann til drikke og dagligdagse aktiviteter

Merus -ringens funksjon

Det handler om optimal vannbehandling, fordi det ikke brukes kjemikalier. Effekten av Merus -ringen er basert på fysiske prosesser. Mengden stoffer som finnes i vannet er ofte overskredet. Dette skyldes delvis hvordan de enkelte atomene i vann og materie beveger seg. Hvis denne bevegelsen endres, øker stoffets løselighet også. Alt er basert på forstyrrelser: to forskjellige vibrasjoner resulterer i en ny. Svingningen av stoffets individuelle atomer står i motsetning til en annen svingning. Det er derfor ringen er plassert rundt linjen.

vannkvalitet hjemme merusringen

Avhengig av omkretsen eller diameteren på vannrøret kan Merus -ringen velges i forskjellige størrelser. Installasjonen er veldig enkel.

Så en effektiv vannforsyning er dagens orden! Fordi vannkvalitet er lik livskvalitet! Vurder derfor nøye hvilken type vannbehandling som er best for deg. Å nyte godt vann av god kvalitet er et must!

vannbehandling garanterer rent vann