ditt eget kontor hjemme ganske enkelt i ikea -stil

Ditt eget kontor hjemme

Fungerer du best i hjertet av en hektisk scene eller i et stille og rolig hjørne? Er du en minimalist eller en useriøs fan? Tenker du bedre foran vinduet med panoramautsikt, eller går du stadig frem og tilbake? Å sette opp hjemmekontoret i henhold til din organisasjon og arbeidsstilkonsept vil hjelpe deg med å jobbe mer effektivt.

Sjekk nå om en av de følgende åtte ideene fungerer for deg.

Når du beveger deg frem og tilbake: organiser noen alternativer rundt i et rom – et tradisjonelt skrivebord langs veggen for den bærbare datamaskinen, et rundt bord i midten av rommet for å sitte og lese, ta notater eller en hjernebølge. Et stående skrivebord er et annet flott alternativ som er sunnere for deg også.

Hvis du vil jobbe i et hektisk miljø, er det best å jobbe på en kafé eller et annet hektisk sted? Tenk deretter på et sted å jobbe som du kan dele med barna eller romkameratene, eller sett opp et hjørne på kjøkkenet der hverdagen foregår rundt deg. Koble til høyttalere og lytt til musikk. Du kan til og med finne forskjellige bakgrunnslyder på Internett, for eksempel en kaffebar.

For den avslappede, kreative typen

ditt eget kontor hjemme med mye småting

Hvis du ikke vil ha kontorstil, er det ingen regel om at du definitivt skal innrede hjemmekontoret ditt med et skrivebord og en stol. Et spisebord kan tjene som et stort skrivebord, og enhver komfortabel stol kan også fungere som en kontorstol hvis du ikke har tenkt å sitte der i mange timer.

Designere vil elske det

ditt eget kontor hjemme en rekke farger og mønstre

Hvis du bruker en ekte kontorstol av ergonomiske årsaker, er det andre måter å gjøre hjemmekontoret mer innbydende på – prøv et behagelig teppe, fargerike tapeter, en fin bordlampe og kunstig tilbehør.

Hvis du er en dagdrømmer, i stedet for å kjempe mot drømmene, klem dem. Sett bordet ditt på et sted med flott utsikt – i andre etasje, foran vinduet (men langt nok unna for bedre utsikt) kan være ideelt. Eller sett bordet ditt foran et stort rom, slik at øynene dine kan hvile når du ikke ser ned. På et trangt sted kan du henge et inspirerende tavle, veggmaleri, kunstverk eller speil og bruke planter for å få det til å se dypere ut.

Av og til kan du se på en unik detalj eller bare se utvendig – møbler fra Forma Design

ditt eget kontor hjemme elegant med filigran krystalllysekroner

Hvis du er en visuell fyr: Disse karene krever at du holder øye med viktige materialer.

Prøv å opprettholde din egen kalender med kritt i forskjellige farger

ditt eget kontor hjemme fargerike torg

Eller har du et stort tavle med huskelister, kalenderutdrag og inspirasjon. Sørg for at du bare har det vesentlige der og oppdater dem regelmessig – for mange visuelle stimuli, og du kan ikke lenger konsentrere deg.

Hvis du lett blir distrahert: Hvis den minste støy eller annen aktivitet forstyrrer oppmerksomheten din, må du sette opp et privat rom. Av og til setter du opp ditt eget rom. Hvis du ikke kan, kan du organisere et hjørne i det roligste, minst brukte rommet.

Pulten på bildet ser ut som en arbeidsboks med skjermen

ditt eget kontor hjemme teppe med flis utseende

Dette er en ideell måte å blokkere forstyrrelser på jobben. Du kan også bruke en dekorativ skjerm eller hyller til å skille av et arbeidsområde i et stort rom.

Hvis du er minimalist: bare noen få ting er nok for å innrede arbeidsplassen – kanskje et fint trebord hjelper deg med å holde plassen ren for dine minimalistiske ønsker.

Bytt til et papirløst kontor, og du trenger nesten ikke lenger skuffer og mapper

ditt eget hjemmekontor moderne med et skrivebord laget av solid tre

Hvis du liker mange ting rundt: Omvendt, for minimalistene på dine papirløse kontorer, føler disse menneskene seg mer komfortable med en lykkelig mengde rot. Et L-formet bord med mange skuffer og skap er en flott løsning for fyren.

Fortell oss: når og hvor fungerer du best?

ditt eget kontor hjemme vintage stil med grønne aksenter