Rask renovering hjemme malerier vegg galleri stue

Få mest mulig ut av hjørnene i rommet ditt: 11 ideer for rask ombygging

Vis din personlighet og gi designet noen overraskende og vakre fokuspunkter

 Har du lyst på litt tidsreiser? La oss gå tilbake til 1978.

Husker du filmen Grease? Da overrasket Olivia Newton og John Travolta oss med sitt uvanlige utseende. Etter din mening, hvilke detaljer var effekten? Det handlet om den svarte jakken med de røde linjene, på det løse håret eller på den røde leppestiften?

Det som gjorde henne så uforglemmelig, så annerledes?

Jeg tenker ofte på slike detaljer når jeg designer rommene. Selv på de mest tradisjonelle stedene er det litt plass til en hyggelig overraskelse. De uvanlige øyeblikkene får et rom til å virke avslappet og fritt. De fungerer fantastisk hvis du bare forsømmer regelen litt.

Noen ganger er det reisedetaljer i designet. Disse venter på å bli markert. I andre tilfeller kan du bare legge til et par små detaljer. Etter min mening bør du bare oppnå den perfekte blandingen.

Jeg har satt sammen noen tips for deg med dette i bakhodet:

Frilagte murvegger

rask hjemrenovering murvegg veggklokke klassisk stue

Du finner dem i mange studioer og loftsleiligheter. Du bør definitivt vurdere dem før du maler noe.

For eksempel liker jeg de ekstremt rustikke murveggene med gips eller sement i mellom.

Ved – Du kan lage en sentral beliggenhet ved siden av peisen for å lagre veden i

moderne stue vedvegg innebygd peis lounge lenestol svart

 Bygg denne høyen og legg litt tre på toppen. Så behandle haugen med tre som en kunstinstallasjon.

Dette er en praktisk løsning med høy verdi når det gjelder det varme utseendet på rommet.

Utstående rørledninger

rask hjemrenovering murvegg veggklokke dusjkabinett

Rørene trenger ikke alltid å være skjult i veggen. Noen av disse kan allerede være synlige. Sammen med rustikke eller veldig moderne overflater har denne løsningen en fengende effekt.

En fancy vask

rask oppussing av baderom speilvask

En vask som den på bildet ville være perfekt for et bad med begrenset plass. Du bryter regelen, som nå hovedsakelig bestemmes av de kantede og runde formene. Vasken din er også veldig praktisk og sparer mye plass.

Svarthvite fotografier

rask hjemrenovering overgang gang kommode bilder vegg

Har du plass til kunstverk og på sammenhengende steder? Tenk på varianten med noen svart -hvite fotografier. De store bildene bidrar til et personlig utseende selv i de mest tradisjonelle rommene.

Rustfritt stål – du kan bruke dette mange steder i hjemmet ditt

rask oppussing av kjøkkenbenken

 Overflater, bordplater, møbler eller hyller kan lages av dette materialet. Arbeidsflatene i rustfritt stål er veldig praktiske og gir verdi til hjemmet.

Svarte dører

rask oppussing av hjem trapp rekkverk tre hvit

Legg til mer drama i huset ditt ved å male noen av dørene sorte. Ikke alle listene og husene må være hvite. Kombiner det sorte interiøret med hvit trim eller omvendt!

Bli kvitt badedøren din!

rask oppussing av bad bad gule elementer

Glassdørene til dusjene er veldig dyre. De fleste blir bare syke av å se på prisene sine. Ved å gjøre det uten det, kan du oppnå et ekstravagant og elegant utseende.

Ja, det kan være noen ulemper, for eksempel at varmen ikke blir bevart. Men mange føler seg mer komfortable uten denne glassdøren, og du trenger ikke hele tiden å fjerne smuss fra hjørnene.

Bland forskjellige stiler

rask renovering hjemme skrivebord skuffer klassisk

Leter du etter et definitivt eklektisk utseende? Deretter blander du dristig farger og stiler. I vårt tilfelle har et tradisjonelt, fransk utseende portrett blitt kombinert med en bisarr stol.

De fungerer bare perfekt sammen, tror ikke det?

Gammeldags skinn

Rask renovering hjemme malerier vegg galleri stue

Denne stilen var fancy og vil forbli slik for alltid. Vil du ikke investere for mye? Du kan sikkert finne billige løsninger på Ebay eller andre steder. Denne typen møbler ser alltid vakker ut.

Svart er dramatisk og rødt har styrke. Kombinasjonen ble bare kjempebra. Akkurat som den svarte jakken med de røde stripene av Sandy fra filmen …

rød og svart

rask oppussing av lampeskjerm