Vel verdt en titt!

2016 var ikke et lett år for Celine Dion i det hele tatt. Hun mistet mannen og broren i løpet av en uke. Vi ønsker henne gode følelser for 2017. I dag snakker vi om et litt lykkeligere tema. Vi viser deg din vakkert innredede villa i Paris. Det er en gang en juvel innen interiørdesign.I tillegg er den nå tilgjengelig for de “beskjedne” 9,5 millioner dollar.

Eklektisk og mer private rom

Eklektisk stil og inndeling av interiøret i flere private rom preger residensen til Celine Dion i Paris. Huset har 5 soverom, hvert med eget bad. Det er også hjemmekino, vinkjeller, spa og treningsrom her. Huset har fire etasjer, som kan nås via en heis.

Berømte stjerner og deres leiligheter – konstruksjoner på romnivå

kjente stjerner celine dion

Konstruksjonene fra gulv til tak dominerer stua. Det er en gang et slikt vindu her. De får rommet til å virke enda bredere enn det allerede er. De mørke møblene, den forseggjorte dekorasjonen og peisen skaper en koselig atmosfære.

I stua finner vi også en bokhylle som strekker seg til taket.

Sammen med en integrert medievegg, tar den opp en komplett vegg.

Famous Stars – Celine Dion skapte en fantastisk atmosfære i hjemmet hennes

berømte stjerner celine dion leilighet

Gangen har blitt omgjort til et kunstgalleri

Celine Dion sørget for at selv å bo på gangen i denne leiligheten var en opplevelse en gang i livet. Det er flotte kunstverk på alle veggene. Ikke bare vil de sikkert tiltrekke seg besøkendes oppmerksomhet, men de vil også vekke dyptgående interesse hos alle. Utvalget er så profesjonelt og smakfullt at du føler at du er i et kunstgalleri.

Farger som hovedtema på soverommet

berømte stjerner celine dion soverom

Den lilla fargen dominerer i et av de vakreste soverommene. Du kan praktisk talt kalle denne fargen for et tema her. Den kommer i mange forskjellige varianter og på flere møbler. Dette illustrerer spektakulært potensialet til denne fargen i rommet.

Det ser likt ut med påføring av grått og gult i et av de andre vakre soverommene. Her brukes de i en veldig lett variant og presenteres sammen som en overraskende beroligende kombinasjon. Grå har en kontemplativ og beroligende karisma, mens gult har en forfriskende effekt.

Feminin design på badet

berømte stjerner celine dion bad

På badet er alle nedsenket i et feminint design. Her har vi en annen farge som tema. Det er rosa i dette tilfellet. Den introduseres i en rekke varianter gjennom ulikt mønstrede keramiske fliser. Den rosa badstuen er et høydepunkt.

Berømte stjerner og leilighetene deres – plass til alt

berømte stjerner celine dion stue

Villaen har karakter av et sted for avslapning. Men det er også avsatt nok plass til arbeid og underholdning utendørs. Vi har et pent innredet kontor her. Den er bred og tilsvarer derfor den kreative naturen til Celine Dion. Det er et inspirerende kunstverk tvers fra arbeidsbordet. Bøkene ble plassert på en edel trehylle.

Terrassen har en veldig enkel design, slik at naturen rundt tar hovedrollen i utendørs design. Men det er nok plass til å ta imot gjester og innrede terrassen ulikt avhengig av anledningen.

Berømte stjerner og leilighetene deres – et moderne og stilig hus

berømte stjerner celine dion house

Kjente stjerner – Celine Dion

kjente stjerner celine dion