feng shui interiørdesign inspirasjonselementer svart og hvitt

Feng Shui interiørdesign – Lag energien i rommet selv

I Feng Shui spiller veggene og deres posisjon i rommet en viktig rolle. Du kan lage god feng shui -energi hvis den er godt plassert. Eller på den annen side, hvis posisjonen din blokkerer energistrømmen, er det dårlig Feng Shui. Det er noen slike vegger som kan være en utfordring hjemme eller på jobben.

Selvfølgelig vil ditt første instinktive ønske være å rive dem ned. Men vent og tenk et øyeblikk. Du kan skape positiv energi på en annen måte. Lag energien du selv trenger. Bruk bilder som representerer dine mål og ønsker og som er i harmoni med bagua -retningen på veggen.

Mer informasjon: http://www.founterior.com/

Feng Shui interiørdesign – skape positiv energi hjemme

feng shui interiørdesign inspirasjon deco vegg seng

Veggen tvers over sengen

Vi har allerede snakket om den gode og dårlige Feng Shui -energien på soverommet. Alt i rommet påvirker ditt private liv, så vær kreativ og forsiktig når du velger veggmalerier eller bilder. Unngå triste, deprimerte bilder eller et speil overfor sengen.

Lys, munter atmosfære hilser deg når du kommer hjem

feng shui interiørdesign inspirasjon tapet blomster

Veggen overfor inngangsdøren

Hvis det første du ser når du går inn i hjemmet eller arbeidsplassen din er en vegg, så gjør noe for å gi atmosfæren litt friskhet. Du kan også henge et veggmaleri eller endre bakgrunnsbilder her. Men den samme regelen gjelder for speilet – ikke noe speil overfor inngangsdøren.

Ikke la veggen på arbeidsplassen stå tom

feng shui interiør arbeidsplass inspirasjon deco veggbilder

Veggen overfor skrivebordet ditt

Du må under ingen omstendigheter la veggen overfor arbeidsplassen stå tom. Det er den perfekte bakgrunnen for sertifikatene og vitnemålet ditt. Du kan også henge opp flotte bilder av stedene du vil besøke eller allerede har besøkt. Å ta bilder av din kjære er også en god idé.

Du har allerede forstått meningen. Gjør veggen til en inspirasjonsvegg! Snart vil du føle den gode Feng Shui -energien rundt deg.

Spisestue i asiatisk stil

feng shui interiørdesign inspirasjon deco vegg bambus

Kom med interessante ideer og lag din egen verden

feng shui interiørdesign inspirasjon deco vegg tre lilla