feng shui tips harmoni energi positiv

Feng Shui -tips – Inviter den positive energien inn i hjemmet ditt!

Vær aktiv! Det er i dine hender du skaper en verden av harmoni og skjønnhet. Start med leiligheten din. Det er veldig viktig at du føler deg komfortabel og trygg hjemme. Kineserne ble klar over dette for en evighet siden, og takket være Feng Shui -læren kan vi fortsatt berøre deres visdom i dag.

Feng Shui er en lære om balanse i livet. Alt i verden er basert på balanse. Dette former alle asiatiske læresetninger og i dag tror flere og flere mennesker fra Vesten på det. Hvis du er en av dem, les denne artikkelen nøye til slutten.

Du trenger ikke å lese store bøker for å studere filosofien om Feng Shui -undervisning. Bare bli kjent med disse ti enkle reglene. Det er nok at du følger dem for å skape en positiv og balansert atmosfære i hjemmet ditt.

1. Start med Inngangsparti. Det er veldig viktig og er som et filter for innkommende energi. Det er bra hvis inngangspartiet ikke akkurat er rett, men heller buet. Så den positive energien kommer inn i leiligheten og den negative blir utenfor.

Dørfargen er også viktig. Rødt står for suksess og rikdom, grønt for vekst og utvikling, blått for avslapning og brunt – stabilitet.

Bli kjent med de grunnleggende prinsippene for Feng Shui!

feng shui tips harmoni energi positiv inngangsdør

2. Lag alltid rekkefølge!!! Dette er en grunnleggende regel ikke bare i Feng Shui! Gjør plass til den positive energien. Kast ting som er ødelagte eller ubrukelige!

Lag orden og plass!

feng shui tips harmoni energi positiv rekkefølge ren

3. Bruk kraften til Farger og lag et harmonisk fargevalg fra to til tre farger du liker og passer godt sammen.

Hva er dine favorittfarger?

feng shui tips harmoni energipositiv fargeskjema balanse

4. Tilpass leiligheten din til din personlig smak en! Dette er huset ditt, og det skal være fullt av ting som ligger ditt hjerte nær. Den resulterende energien er bra for deg.

Gjør som du vil!

feng shui tips harmoni energi positiv livsstil

5. Husplanter! Det er ingen hemmelighet at blomstene kan friske opp ethvert rom. En bambus kan for eksempel blåse liv i hjemmet ditt.

Lev i harmoni med naturen!

Nyt floraen hjemme!

feng shui tips harmoni energi positive rom planter grønt

6. Akkurat som plantene, musikk også helbredende effekter på oss. Uansett om du liker å lytte til (spille) musikk eller ikke, la den være en del av hverdagen din. Vindklokker er en god idé. Så vinden gir en ekstraordinær konsert spesielt for deg.

Musikkens magiske helbredende kraft

feng shui tips harmoni energi positiv musikk vindspill

7. Kjenn de fem elementene i Feng Shui – vann, ild, jord, tre og metall. Hvert element er representert av visse objekter. For eksempel står glass for vann, keramikk for jord, peis eller lys for ild. Alle elementene skal representeres likt i interiøret. Dette er måten du lager harmoni.

Harmoni og balanse – det er målet ditt

feng shui tips harmoni energi positive elementer

8.. Heldig sjarm og talismaner. Hvis du tror at en vare gir deg lykke, har den en plass i hjemmet ditt.

Kan være består lykke ved å være omgitt av positiv energi

feng shui tips harmoni energi positiv heldig sjarm

9. Ordne din soverom i henhold til Feng Shui -reglene (vi har allerede skrevet noen artikler om dette) Soverommet er veldig viktig fordi du tilbringer omtrent en tredjedel av livet ditt der.

God feng shui på soverommet ditt

feng shui tips harmoni energi positivt soverom

10. Slipp solskinnet inn! Naturlig lys  er definitivt positiv energi. Store vinduer fra gulv til tak er den beste løsningen. Nyt solstrålene!

La sollyset komme inn i huset!       feng shui tips harmoni energi positivt sollys