feng shui tips ideer kontorhus hold rent vindu

Feng Shui tips og ideer – Hold hjemmet ditt rent !

Er du gal om rotet og rotet til barna dine? Er boligområdet ditt ute av kontroll? Fortsett å rydde opp etter barnas spill, og alt dette vil ta slutt i det hele tatt?

Så hvordan får du ideen om å forberede en Feng Shui -leksjon om å holde hjemmet ditt rent??

Ja, det er virkelig mulig og sterkt tilrådelig og anbefalt. Ikke bare vil du få hjelp til rengjøring fra barna dine (bare hvis barna dine er for små, selvfølgelig!); Du vil også lære dem noen verdifulle leksjoner. Som hvor ansvarlige de burde være.

Alle familiemedlemmer bør delta i rengjøring av huset

feng shui kjøkken spisestue bord tre rengjøring barn

Den beste måten å begynne å rengjøre huset regelmessig er å prioritere det. Vær like alvorlig med deg selv som du ville gjort med andre oppgaver som er viktige for deg. La barna hjelpe deg med å rengjøre.

Kompakt, lyst og nydelig barneromsdesign – delikate, bleke farger

feng shui tips ideer for å hjelpe barna med å rydde opp i barnerom

Den vanskeligste delen av rengjøring av huset ditt er å komme i gang. Slå øyeblikket da den lille sier: ‘Vi vil ikke gjøre det!’ Vet du at energien din sitter fast der i et rot? Fokuser på det og prioriter det. Barna dine bør definitivt delta. Når du får friskheten og gleden ut av det, vil du være oppriktig takknemlig for å komme i gang. Den beste tiden er nå, så gå videre og lag en plan som du gjerne kan oppnå i helgen.

Barna kan hjelpe, og det er en god måte å oppdra barn på

feng shui tips ideer for å hjelpe barna med å rydde opp

 Fargerikt, muntert barnerom og lekerom i ett romfeng shui tips ideer barn fargerikt barnerom   La de små være med på rengjøringenfeng shui tips ideer for å hjelpe barna med å rydde opp i motivasjonen  Orden og komfort i barnets lekeromfeng shui tips ideer barnerom rent og ryddig

Dårlig Feng Shui -energi på skrivebordet

feng shui tips ideer holder kontoret rent  En passende modell for Feng Shui -arrangement på kontoret – for de som jobber hjemmefrafeng shui tips ideer holde kontoret hus ren modell

Hold også uteområdet ryddig for at det skal se koselig og iøynefallende ut

feng shui idé tips utendørs gress gangsti