moderne kontorhus grønt lenestolvindu feng shui minimalistisk

Feng Shui vindusbehandling – holde frisk og positiv energi hjemme

Å holde vinduene rene hjemme er et must for god Feng Shui. Harmonisk vindusbehandling, som lar maksimalt dagslys strømme gjennom, samt komfort om natten er den beste Feng Shui.

Windows kalles “husets øyne” i Feng Shui og er relatert på energinivå til din evne til å se tydelig i livet.

Hva er de gode Feng Shui -valgene for vindusbehandlinger i ditt hjem? Hvis du ikke liker gardiner og gardiner, regnes persienner eller trekkspilllignende skodder som gode feng shui.

Urban kjøkkenutforming – store og høye vinduer

feng shui vindusbehandling stort rent klart høyt gulv

Først, som med alle Feng Shui -løsninger, må du være sikker på at forbedringer bidrar til det harmoniske interiøret. Den beste Feng Shui er den fine og raffinerte eller med andre ord Feng Shui som er skapt innenfor retningslinjene for god boliginnredning. De generelle Feng Shui -retningslinjene for vindusbehandlinger er som følger:

Gardiner eller gardiner laget av naturlig stoff for å gi sunn og god energi.

Feng Shui -farge – bruk den for rommet og baguaområdet.

Feng Shui – egnet materiale for de forskjellige Bagua -områdene. Når du velger et stoff med fet mønster, må du kontrollere at formene og mønstrene passer for atmosfæren.

Vakker, hvit kjøkkendesign på loftet – Feng Shui -vindu

feng shui vindusbehandling stort rent kjøkken

Når det gjelder typen vindusbehandlinger, går det med hva som er passende og passende for anlegget. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe rulleskodder, bør du vite at det alltid er et bedre alternativ å velge tre av høy kvalitet i stedet for plast, for eksempel.

Trekkspilllignende skodder gjør kanskje ikke god feng shui fordi de har en tendens til å skape en skarpere energikvalitet i løpet av dagen når de er brettet.

Den beste Feng Shui -vindusbehandlingen for soverommet er gardiner laget av naturlig stoff (bevegelsen gir mykhet til soveromsenergien).

Komfortabelt og friskt soveromsdesign – Feng Shui -teori

feng shui vindusbehandling stort rent soverom

Kalde og friske farger på soverommet – stripete vegger, grønne gardiner

feng shui vindusbehandling stort grønt gardin

Varme, brune toner – koselig og lys design i stuen

feng shui vindusbehandling stor lys vår  Mørke treflater og teksturer i det lyse kjøkkenområdetfeng shui vindusbehandling stort rent tre mørkt    Klassiske, høye vinduer – Bymiljøfeng shui vindusbehandling flott rent urbant Lett, koselig stuedesign – myke, hvite teksturerfeng shui vindusbehandling stor ren hvit stue

Klassisk utstyrt kjøkken – iøynefallende hvite lenestoler

feng shui vindusbehandling hvitt kjøkken