Selv om vi verdsetter vår frihet så høyt og er åpne for verden, må vi trekke oss fra tid til annen. Å gå mer innover, å føle seg trygg i seg selv og i seg selv, er grunnleggende behov som alltid har eksistert i menneskets natur. Det er det samme med hjemmet vårt. Vi trenger beskyttelse av veggene, men samtidig kan vi ikke føle oss veldig komfortable uten lys og klart utsyn. Derfor er det også dører og vinduer. De gir oss en følelse av frihet og er samtidig vår forbindelse til miljøet der ute. Og når vi bare trenger mer fred og personvern igjen, så har vi persienner og persienner – flotte oppfinnelser som sikrer personvern og solbeskyttelse og som samtidig krydrer rommet og avrunder det mer komfortabelt.

De såkalte plisségardinene er blant de mest populære variantene, ikke bare når det gjelder personvern og solbeskyttelse, men også når vi ønsker en ekstra mørkningsfunksjon. Spesielt de av dere som jobber på turnus eller liker å ta en lur, setter stor pris på denne funksjonen.

foldede vindusgardiner personvern beskyttelse solbeskyttelse mørkere korallfarge

Du finner dine perfekte plisségardiner hos en spesialforhandler, direkte i butikken eller online. Tilbudet er stort. Du kan velge mellom mange forskjellige alternativer. Det er modeller som kan åpnes ovenfra, nedenfra eller fra begge sider, til modeller som kan beveges fritt.

Hver modell er vanligvis laget av både gjennomsiktige og ugjennomsiktige stoffer og er tilgjengelig i forskjellige farger. Spesifikke forespørsler blir også oppfylt – hva med for eksempel med ditt eget motiv, med en spesiell form eller kanskje du fortsatt trenger et plissert tak?

Merkekvalitet og rimelige priser

Hvis du leter etter den høyeste merkekvaliteten og ønsker å betale en rimelig sum penger for det, er innovative honningkake -foldede persienner definitivt et vellykket valg. Disse ser ikke bare stilige ut, de har også en integrert klimasone – som et resultat av sine doble gardiner danner de en naturlig luftpute direkte på vinduet. Dette holder sommervarmen ute og reduserer varmetapet merkbart om vinteren.

foldede vindusgardiner grå sølv personvernskjerm solbeskyttelse

Optimal pris-ytelsesforhold

Vi oppfordrer deg til å prøve med et plisségardinsystem av god kvalitet. Et billig alternativ med en høy kvalitetsstandard som gir deg forskjellige stoffkvaliteter. Du kan slappe av og velge den individuelle vindusskjermingen som er skreddersydd – ønsket grad av solbeskyttelse, motivet, formen på plisségardinen.

plisserte persienner plissé persienner soverom personvern beskyttelse solbeskyttelse

Montering av rullegardiner er heller ikke en komplisert sak. Disse kan enkelt skrus fast i glassfoten, limes til vindusruten eller til og med festes til vindusrammen uten spor ved hjelp av klemmestøtter.

Konklusjon:

Med de riktige plisségardinene på vinduet får du flere fordeler og fordeler samtidig. Du sikrer det nødvendige personvernet hjemme eller på kontoret når du trenger det. Dette stopper ikke bare påtrengende utseende utenfra, men skaper også et hyggelig bomiljø og sikrer stilfull innredning.

plisserte rullegardiner personvernskjerm solbeskyttelse vindusdekorasjon

foldede vindusgardiner personvern beskyttelse solbeskyttelse bad frittstående badekar