funksjonelle stuemøbler med høy mykhet

Funksjonelle stuemøbler – designerideer

Disse funksjonelle stuemøblene fra Valcucine er intet mindre enn imponerende. En perfekt kombinasjon av form og funksjon. Stuen er også designet med sikkerhet og allsidighet som de høyeste prioritetene. Hva mer kan noen be om??

Disse enhetene, garderobene og benkestolene kan festes til hvilken som helst vegg i hjemmet ditt. De har en innovativ glidestruktur for å skjule ledninger og kabler – designet holder alt for å se pent og strømlinjeformet ut. Dessuten er disse møblene miljøvennlige av flere grunner. For det første betyr den minimalistiske og holdbare designen i seg selv mindre bruk av materialer, noe som betyr mindre generelt forbruk. For det andre – materialene er resirkulerbare og lite forurensende. I tillegg er det andre grunner til at disse møblene er så flotte. Disse elementene er utstyrt med myke løpere, sakte lukking og ikke en skarp kant, og er helt trygge for deg eller barna dine når du er i nærheten.

Det beste av alt er at de på en eller annen måte kan kategoriseres etter din kreativitet og selvfølgelig ditt ønske, og kommer i en rekke teksturer som glass, aluminium, lakkert MDF og akrylmaterialer i et bredt spekter av farger. Sjekk dette her: Valcucine. ( hvis du vil !)

funksjonelle stue møbler stykker designer idé miljøvennlig

Funksjonelt stueutstyr – teknologi

blå overflate glatt idé designer teknologi

funksjonelle stue møbler stykker datamaskin monokrom

Tremøbler av høy kvalitet

funksjonell stue møbler stykker designer idé tre funksjonell stue møbler stykker designer idé original  Minimalistisk og elegant – interiøret gir sikkerhet og allsidighet

funksjonell stue møbler stykker designer gulvlampe

Lave og forlengede møbler – gressgrønn farge

funksjonelle stuemøbler gress grønt lavt

Minimalistisk stil beskriver hele atmosfæren av designeren Valcucine

funksjonelle stuemøbler med høy mykhet

Et tredesign inspirert av naturen

inspirert naturlig tre teksturer idé designer stue

Perfekt struktur og form som skjuler ledninger og kabler

kabel svart tekstur glamorøs idé design wonhzimmer forsyningslinjer kabler skjuler idé designermøbler