Dagens interiørdesigntrender farger teksturer materialer

Aktuelle interiørtrender 2014

Å designe hjemmet etter personlige og jevne forretningsønsker og behov er et nåværende mål for mange huseiere. Du skaper en innbydende og innbydende atmosfære hjemme, slik at ikke bare familiemedlemmer, men også gjester kan nyte den hjemmekoselige hyggen.

For å hjelpe mange av dere med interiøret har vi samlet og sortert et fotogalleri med de nyeste interiørdesignene som er en del av 2014 -trenden.

ta hensyn til de beste trendene

Aktuelle interiørdesigntrender fjærstol tre varm atmosfære

Det er et rikt utvalg av alternativer og forslag når det gjelder interiørdesigntrender. De kan få selv de minste detaljene i hjemmet ditt til å se strålende og elegante ut. Men å lage den beste boliginnredningen er litt vanskelig når det er så mange fantastiske, imponerende alternativer på markedet å velge mellom.

1. Tre, plastgjenstander og fjær – møbler av tre og plast skaper et moderne utseende i hjemmet ditt. Fjær og spesielt de av Påfugler blir et must i 2014. Vel, fjær overalt, vær så snill!

Nåværende interiørdesigntrender fargerik gul sovesofa

2. Levende farger – dette designet er en av de mest etterlengtede neste år. De fleste huseiere støtter hjemmeideen om å legge til mer dristige og mettede farger i interiøret – blues, greener, strikkrøde, gule og lilla er blant andre.

Tenk grønt!

Nåværende interiørdesigntrender farger teksturer grønn lys tekopp

3. Innendørs planter – Legg til noen potteblomster, for eksempel bregner, for å balansere de forskjellige treelementene i hjemmet ditt.

Sofistisering i svart -hvitt

Dagens interiørdesigntrender marmor porselen hvit svart

4. Dyre- og marmoravtrykk – dette er en virkelig fascinerende levende idé. Tekstur med realistiske marmorutskrifter!

Retro stil

Nåværende interiørdesign trender farger teksturer materialer retro kunst

Drama og glamour i et moderne hjem

Interiørdesign trender farger lilla glans gulvlampebelysning

   Hvordan finner du disse grove betongveggene kombinert med de oransje detaljene? Nåværende interiørdesign trender farger teksturer oransje lenestoler gardiner grå