Moderne leiligheter fascinerer jakten på et åpent design. Det er derfor du ofte klarer deg uten innerdører. Men hvis de er der uansett, har de et visst bidrag til romfølelsen. Dører ikke bare separate områder, men kan også være et flott blikkfang. Akkurat som glassdører! Glassdører er det perfekte valget for de som streber etter lyshet og åpenhet i hjemmet sitt. En spesiell følelse av å leve er garantert i ditt hjem!

Glassdører lar også personvernet respekteres

Fantastisk innvendig rammeløs glassdør Dekorer ideer Stilig enkelt under interiørdesign

Hvorfor er glassdører et foretrukket alternativ i det moderne hjemmet?

Glassdører gir mer dagslys i stuen. Områder med liten forekomst av lys trenger nettopp et slikt element for å se lysere ut. Selv om du ønsker å få et rom til å se større ut, bør du vurdere en glassdør, fordi det ser gjennomsiktig ut.

Likevel er glassdører stabile innerdører fordi de må være laget av sikkerhetsglass. Bruddmotstand er derfor et ledende kriterium når du velger en glassdør, fordi du ikke bør inngå kompromisser når det gjelder sikkerhet …

Gi ingen innsikt

glassdører separat stue mørkt design

kilde: Porta Dører

I tillegg har glassdører en individuell design, som skaper en åpen atmosfære og en god romfølelse avhengig av dine egne krav og behov. Glassdører kan brukes til å dele gangen og stuen eller mellom spisestue og oppholdsrom. Kokeplassen kan også skilles fra stuen. Husmoren føler seg ikke utelatt, fordi glassdøren sikrer åpenhet i designet. En stor fordel er at matdufter bare holder seg på kjøkkenet.

Moderne løsning for stue

glassdører i oppholdsrom skaper moderne innvendige trapper

Design med ornamenter skaper vakre visuelle effekter

glassdører dekorasjonsdør vakker design

Glassdører – det moderne alternativet

Innerdører muliggjør romlig og akustisk separasjon av leiligheten. Glassdører er et moderne alternativ til klassiske dører og representerer dermed et friskt designelement i moderne interiørdesign.De utstråler eleganse og gjør rommet koselig på en spesiell måte.

Du bør tenke på om du kan klare deg uten en personvernskjerm i det respektive rommet. Fordi selve navnet avslører hovedtrekk ved glassdørene. Soverom, omkledningsrom og bad er imidlertid private rom, hvor ikke alle føler seg komfortable i et åpent interiør. Hvis en personvernskjerm er veldig viktig for deg, kan du også stole på glassdører, men på dører laget av riktig materiale. Og det er et stort antall alternativer på markedet …

Badedøren må velges nøye …

glassdører badedør ugjennomsiktig

Glass kan vises i forskjellige former. Mens glassdører gir maksimal gjennomsiktighet, preges dekorative og prydglass av mindre gjennomsiktighet. Klarglassdører har derfor optimal lysoverføring, men er helt synlige. Dører av frostet glass, frostet glass eller strukturert glass eller glassdører med motivskåret eller farget glass er mindre gjennomsiktige, men forekomsten av lys forstyrres ikke! Du har fortsatt mange alternativer for riktig innerdør! Skal det være en lakkert glassdør, en dør laget av svart glass eller en glassdør med lasergravering med applikasjoner? Og trenger du en pendel, skyvedør eller svingbar dør?

Du har et stort antall alternativer når du skal velge glassdør til hjemmet. Ulike typer glass og forskjellige design er tilgjengelige for deg, men du bør være spesielt flittig med å passe på glassdørene. Skitt er imidlertid lettere å se her … Du bør behandle det forsiktig for å virkelig nyte den vakre glassdøren …

Skap åpenhet i interiørdesign

glassdører for å innrede leilighetens innerdører

Dør med ornamenter forbedrer rommet!

glassdører dekorative glass moderne interiørdesign

Velge riktig glassdør til badet

glassdører elegant gjennomsiktig, romslig bad

Glassdør laget av farget glass er rett og slett flott …

glassdører farget glass moderne levende

Moderne glassdører er preget av stilig design og høy kvalitet

glassdører trendy koselig atmosfære

glassdører se gjennom hvite baderomsfliser

glassdører moderne innerdør ugjennomsiktig

Design spisestuen med moderne skyvedører i glass

glassdører moderne design separat spisestue

Velge glassdører riktig vakkert plankegulv

innvendige skyvedører i glass Hvitevarer Arkitekter

Du bestemmer selv i hvilken grad glassdøren er gjennomsiktig

glassdører sikrer gjennomsiktighet og lysstyrke

Glassdører skiller stueområder

ugjennomsiktige glassdører vakker design

Matchende glassdører sikrer en frisk følelse i stuen

glassdører separat stuestue

glassdører bad velg riktig type glass