feng shui heldig nummer kua nummer stue

Happy Feng Shui -retning i henhold til ditt individuelle Kua -nummer

Her vil vi fortelle deg hvordan du beregner ditt heldige kua -nummer i henhold til Feng Shui -undervisningen. Først må du vite hvilket år du ble født. Du tror dette er krystallklart, men hvis du ble født i januar eller februar, så sjekk den kinesiske kalenderen for fødselsåret ditt.

Legg deretter til de to siste sifrene i året til du har et ett-sifret tall. Hvis du er en kvinne, legg til fem, hvis du er en mann, legg til 10. Legg deretter til sifrene til du kommer tilbake til et ensifret tall. Følgende:

Kvinne 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 5 = 6

Mann 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 10 = 11 = 1 + 1 = 2

1, 3, 4, 9 tilhører Eastern Kua -gruppen

2, 5, 6, 7, 8 tilhører Kua-West-gruppen

Happy Feng Shui Direction – Bord

glad feng shui retning grafisk ordning kua nummer

Så hvis du allerede har funnet din Feng Shui -gruppe, kan du bestemme dine lykkelige Feng Shui -instruksjoner i henhold til tabellen. Alle har fire heldige, og de resterende fire er de uheldige. Ha disse i bakhodet når du skal innrede hjemmet ditt.

Men noen ganger er det ikke mulig å sette alle møblene i riktig retning. Ikke vær redd. Feng Shui er en lære som lærer deg hvordan du kan støtte ditt velvære og din harmoni. Hvis du ikke følger reglene strengt, vil det ikke skade deg. Det viktigste er at du føler deg bra og er full av positiv energi.

Du tilbringer mye tid i stua – legg sofaen i retning “Helse”

glad feng shui mot stua kua nummer

Arbeidsområdet ditt kan være i retning av “penger og suksess”

glad feng shui retning grafisk opplegg kua nummer soverom hvitt

Vend sengen din i den retningen kjærligheten vil tiltrekke seg

glad feng shui retning grafisk ordning kua nummer soverom Du kan også bruke det samme kua -nummeret til å bestemme dine heldige farger

glad feng shui retning grafisk ordning kua nummer farger