Innovative teknologier, bærekraft, fargerikt og sensuelt – som kan tjene som levende inspirasjon for deg i begynnelsen av 2020. Viktigheten av luksus og eksklusivitet blir mindre og mindre viktig. Det er viktigere at interiøret illustrerer hvem du egentlig er og hva din holdning til livet er. Ifølge eksperter kan vi fortsatt forvente veldig overraskende kombinasjoner av forskjellige konsepter ved første øyekast. Disse tendensene gjør det å bo hjemme en opplevelse og er vanskelig å sette ord på. Men vi prøver fortsatt å skrive litt mer om det!

Det er et stort utvalg farger i 2020!

aksent vegg levende inspirasjon levende ideer

Det er slik vi får kontakt med naturen

Inspirasjonen til å leve har vært dominert av naturen og jakten på den i flere sesonger. Men hvert år viser denne grunnleggende tendensen en annen åpenbaring. Noen ganger dominerer de naturlige fargene og de grønne plantene dominerer i dekorasjonen. I andre tilfeller kan du finne mange grønnsaksmønstre i dekorasjonen.

I 2020 vil bærekraft ha topp prioritet. I harmoni med den generelle situasjonen i verden ønsker man rett og slett å redde naturen og seg selv gjennom konkrete beslutninger for hverdagen. Alt som er bærekraftig, dvs. ergonomisk, energibesparende, gjenbrukbart, økologisk produsert og resirkulert, er trendy og moderne.

Naturlig design dominerer både i dekorasjonen og i utførelsen av møblene

senger moderne senger levende ideer

Mange forskjellige farger

Hjeminspirasjon 2020 inneholder mange forskjellige farger. Du kan grave gjennom trendene fra de siste årene og velge noe fantastisk. Den viktige regelen er at jordfarger enkelt kan kombineres med naturlige materialer. Det er derfor jordens nyanser, oker, terrakotta og alle tilgjengelige varianter av naken er spesielt populære.

Smarte ideer og eventyrlystne ideer vil dominere interiørdesign i 2020  

bilder på veggen - moderne levende inspirasjon levende ideer

Mer komfort i interiøret

Når det gjelder Wohninspiration 2020, er det merkbart at man trekker seg sterkt inn i interiøret. I lys av det faktum at folk de siste årene har elsket å utstyre uteområdet sjenerøst og komfortabelt, er dette på en eller annen måte ganske overraskende. Kanskje du har følelsen av at du har neglisjert interiøret? Ved å skape mer komfort hjemme, vil du kanskje gjøre opp for det!

Monokrom design med en overgang fra lyse til mørke nyanser. Det er fabelaktig!

en sofa i fargen rosa levende ideer

Enkelhet og teknologi

Ultramoderne teknologier tjener det Bærekraft og komfort samtidig. For de som ønsker å fokusere på dagens levende ideer i 2020, er de et must. Du bør imidlertid også huske på at enkelhet er avgjørende. Den moderne teknologien er sømløst integrert i de levende ideene. Du legger neppe merke til dem, og likevel forbedrer de hverdagen vår på en intuitiv måte. De er skjult, slik at de kan kombineres med enhver interiørstil.

Du kan fylle ledige områder med flere objekter!

smale rom hjemme inspirasjoner hjem ideer

Geometrien dominerer veldig sterkt

Vinkelgeometrien dominerer interiøret 2020. Andre figurer, spiraler eller sirkler vises også, men de tjener mer for balanse og likevekt. De geometriske figurene er ikke bare der som dekorasjon. De dominerer formene på designermøblene og bestemmer fordelingen av møblene i rommet. De gir ofte grunnlaget for praktiske og samtidig originale løsninger for ukonvensjonelle planløsninger.

Farger som kan kombineres med naturlige materialer er moderne!

eksotiske teft levende ideer

Store møbler eller minimalisme

I utgangspunktet står store turområder fri i år. Du gjør dette ved å bruke et mindre antall møbler og pyntegjenstander. Ved første øyekast vil en slik trend bli kalt minimalisme. Men du ser ofte store møbler i interiøret. Disse tar litt mer plass, men er representert i et mindre antall. Ofte er de multifunksjonelle og fungerer som en aksent i interiøret.

Alle tekstiler og materialer må skjemme bort sansene våre!

farge lime - grønn på nøytral - levende ideer

Gjør ditt interiør til et slags galleri!

Med denne forespørselen vil vi henlede oppmerksomheten på to hovedtrender innen levende ideer for 2020. Det første du bør vite er at utsmykkede gjenstander er spesielt populære i år. Det anses også som trendy å vise så mange dekorative gjenstander som mulig. På denne måten viser du mer av deg selv og din hverdag og sikrer interessante samtaleemner med venner og slektninger. Trenden fortsetter at man velger multifunksjonelle ideer.

Inspirasjon til moderne rektangulær dekorasjon!

gule møbler hjem inspirasjoner hjem ideer

En og samme farge i flere nyanser

Hvis du ser på våre levende ideer, vil du sikkert legge merke til monokrom romdesign. Men noe er annerledes i år! Du eksperimenterer mye med de forskjellige nyansene. Vi finner toner av forskjellige intensiteter som dyktig kombineres med hverandre. Du bør ikke bli skremt, men vis mot og vis frem variasjonen i din egen favorittfarge i interiøret! Hovedaspektet ved fargene du eksperimenterer med er lys. På en og samme overflate kan du se en systematisk overgang fra en veldig lys til en veldig mørk nyanse.

Flere grønne farger – naturlige og moderne i begynnelsen av 2020

gul sofa - hjemmeinnredning - hjemmeideer

Lave senger og andre eventyrlystne ideer

I følge trendspådommer vil de svært lave sengene få popularitet i 2020. Disse er kjent fra forskjellige kulturer, og de har noe eventyrlig over seg. Jakten på erfaring sammen med komfort er sannsynligvis grunnen til at de alltid inntar en viktig plass innen interiørdesign. Det er noe nytt, fordi eventyret innen innredning så langt har vært begrenset til dekorasjonen. Nå dominerer den også de viktige funksjonelle møblene!

Få og store objekter er vanlige!

lyst møbeldesign - levende ideer

Enda mer nytelse for sansene!

Det gir glede for sansene – det er en hovedtrend fra de siste årene. For hver sesong som kommer, vil du bli overrasket enda mer positivt i denne forbindelse enn før. Tydeligvis har designere investert mye energi og talent i å forske på den menneskelige oppfatningen av komfort og hygge. Alle materialer og design blir mer og mer en forsoning når du berører dem. De blir mer og mer enkle å ta vare på og mer tiltalende. Et fantastisk år venter oss med unike levende ideer, du tror ikke det?

Gjenbruk og bærekraft er viktige prinsipper i moderne interiørdesign 

grønne møbler hjem inspirasjoner hjem ideer

Gjør stuen din til et slags galleri!

industriell interiørdekorasjon teppe levende ideer

soverom dekor hjem inspirasjon - hjem ideer

svart hvite møbler ideer hjemme ideer

gjennomsiktig vegg hjemme inspirasjon hjem ideer

mange vakre ideer fra tre levende ideer

Interiøret er preget av luksuriøse og lettstelte møbler

hvite møbler - hjemmeinspirasjon hjemmeideer

levende ideer - nøytral interiørdesign

levende ideer - flott veggdesign - strålende dekorasjon

levende ideer bilde på veggen veggdesign

levende ideer - blå møbler

Naturmaterialer på badet blir mer og mer populære

levende ideer - edle møbler levende inspirasjon

levende ideer - gule møbler og dekorative puter

levende ideer - blanke overflater

levende ideer - marmorvegg og møbler - skap

levende ideer moderne interiørdesign

Dette store bildet ser oppdatert ut og skaper en overgang til området utenfor

levende ideer - åpen planløsning

levende ideer - vakre blå vegger

levende ideer - tepper med dyremønstre

levende ideer - flott interiørdesign

levende ideer - flotte møbler og bord

levende ideer - trendy møbler for interiør

Et annet eksempel på interiør med flere nyanser av samme farger

levende ideer - romdesign hjemmedesign

levende ideer interiørdesign ideer levende inspirasjon

levende ideer levende ideer i kolonistil

hjem ideer møbler av moderne hjem inspirasjon

levende ideer moderne interiørdesign bad

levende ideer plante mønstre levende ideer

Konstellasjonen av møbler er ofte inspirert av geometriske figurer 

levende ideer rosa levende inspirasjon stue design

levende ideer vegg nisje levende ideer

levende ideer levende inspirasjon lyse tekstiler

hjem inspirasjon vintage hjem ideer