urban loft møblering stil hus interiørdesign

Hva du bør tenke på når du tar inn urban loftsmøbler i hjemmet ditt

Som huseier som tilpasser seg vår stadig skiftende verden, må du vite at behovet for å utnytte eksisterende bygninger og lagre og renovere urbane leiligheter er mer tydelig i dag enn noen gang før.

Den urbane loftsstilen i Europa oppsto da kunstnere gjorde de gamle forlatte fabrikkene og lagrene til leiligheter for å vise frem sitt flotte kunstverk. I dag betyr bolig i urban loftstil å vise frem de utsatte overflatene, store åpne plantegninger som ser ut over de store bylysene, og omdanne en kald og livløs bygning til en varm og koselig leilighet. Hvis du ønsker å legge urban loftstil til hjemmet ditt, er det noen ideer for å komme i gang.

Urban bolig med synlige overflater og materialer:

I de fleste lagre og produksjonsanlegg de siste årene har evnen til å avsløre betong, murstein og trebjelker som forblir under store historiske bygninger vært vanlig. I dag har urbane loft nesten helt slettet disse gamle bygningene fra bykartet. Store vinduer, ofte bare i butikkvinduer, er en stift for huseiere. Mange huseiere tar betonggulvene og maler eller forsegler dem for å gi dem et ferdig utseende. Parketten skaper også et varmt interiør, noe som gir byboerne en sterk følelse av kos.

Bruk myke farger, design og finish på de tøffe materialene på loftet ditt

urban loft møblering stil hus hjørnesofa koselig

 Inkludert den rustikke atmosfæren i dine urbane leiligheter:

Urban loftsleilighet appellerer til mange på grunn av den rustikke følelsen av åpne og synlige tak og grove og naturlige overflater. Det er en måte å kombinere rustikk sjarm med moderne designstil i dine møbler, dekorative stykker og valg av farger. Inkluder myke tekstiler i sitteplasser og ottomanske valg, og balanser dem med minimale foret møbler for å gi en innbydende appell. Fargerike kunstverk, aksentputer, aksentvegger og dekor – dette er enkle måter å kombinere de forskjellige stilene pent.

Rustfritt stål, krom, bronse og andre industrielle overflater er populære på kjøkken og bad

urban loft interiør stil kjøkken mosaikk fliser

Industriell maskinvare og aksenter er populære på kjøkkenet og badet:

Rustfritt stål, krom og olje gnidd bronse er bare noen av overflatene som lever i industrielle og urbane loftsstiler. Bruk disse metallene på kjøkkenarmaturene dine: vask, grytefyll på komfyrtopp, stang, sprøyter og tilbehør, og par dem deretter sammen med skap for å fullføre utseendet. Kjøkkenhetter, pendellamper og hvitevarer i rustfritt stål bør utføre et lignende tema.

På badet ditt kan du bruke lignende detaljer for å skape et konsistent og rustikt tema i hjemmet ditt. Se etter gamle skinnende overflater og reflekterende overflater. Dette vil hjelpe deg med å utføre den eldre og rustikke estetikken på ditt elegante urbane loft.

Bli kreativ med flere etasjer:

Mange loft er en historie, men bo i flere etasjer gir en nyskapende måte å lage rom og semi-adskilte områder innenfor de store omfangsrike områdene. Trapperom, mesaninkort, catwalks og halve skillevegger er en kreativ måte å lage urbane byhus på. Ved å bruke gips eller gipsplater for å lage et ferdig utseende for soverom, skap og personlige alkover på loftet ditt, kan du tilpasse selv de mest åpne urbane loftene.

Kreativ fleretasjes bolig på et urbant loft

urban loft interiør stil spisestue oransje aksent murvegg

 Smarte lagringsideer for ditt urbane soverom

En av utfordringene ved å bo i et industrihus er komfortområdene dine, som alltid hjelper deg til å føle deg hjemme. Murphy-senger eller sammenleggbare senger er vanlige i loftsrom som ikke har mye åpen plass. Disse sengene kan gjemmes i en vegg eller kan brettes opp eller konverteres til et bord eller annen multifunksjonell bruk. På det felles soverommet for barn kan “loftsenger” brukes, hvor barna kan sove, studere og leke sammen. Voksne og studenter kan bruke lignende konfigurasjoner for sengen og salongen.

soverom kan bruke innebygde enheter og kreative lagringsløsninger

Loft møbler stil hvite uttrekkbare enkeltsenger

 Samle innendørs og utendørs rom i byleiligheten din:

Mens mange urbane loft bare har ett rom for innendørs bo, tilbyr mange loftutviklere utearealer på terrasser og balkonger for å muliggjøre utendørs og innendørs opphold. Hvis du er så heldig å ha en plass ute, vil du nyte de fargerike terrassemøblene, tepper i all slags vær og greener som er enkle å vedlikeholde. Lite sommerkjøkken: grill, vask, kjøleskap og til og med peis kan være en oase borte fra verden. Belysning, grønne planter og utendørs belysning kan gjøre koselige, avslappende timer med venner underholdende høyt over bygatene.

Urban loft kan bruke store åpne områder!

urbane loftstil innredning stil lett kjede romantisk uteareal

Byliv har kommet langt gjennom årene, og den industrielle estetikken til byleiligheten kan komme inn i ethvert hjem. Bruk disse tipsene for å bringe rustikk sjarm og moderne finish inn i hjemmet ditt også. Enten du bor i en storby eller på et landsted – muligheten for å forvandle hjemmet ditt til en urban oase er helt opp til deg.

Stor stue på loftet

urban loftstil innredning stil elegante stue møbler

Grå fargenyanser på kjøkkenet – fargerikt veggmaleri

urban loft interiør stil spisestue kjøkken hvite møbler

Typisk høyt tak – murvegger og hengende dekorasjon

urban loftstil møblering stil spiseplass kjøkken murvegg

Lyse og mørkegrå nyanser og rustikke tremøbler

urban loft interiør stil rustikke møbler tre soverom kontor

Koselig, varm atmosfære i stua

urban loft innredning stil spisestue sofaer lenestoler komfortable

Elegant og skarp i stua på samme tidurban loft møblering stil grønn sofa fløyel puter blå spisestue   Industrielt interiørdesign i loftsleilighetenurban loftstil møblering stil hus murvegg skinn sofa

Topp moderne kjøkkenøy utstyrt med indirekte belysning-massivt rustikt trebord

urban loft møbler stil kjøkken spisestue massivt trebord

     Dobbeltseng i midten av rommetloftsmøbler stil soverom vegg hvit seng

  Nedhengt tak – hvite møblerLoft møblert stil stue sofa tre bord gulv lampe

Nøytral fargepalett – murvegger og store komfortable sofaer

urban loft dekor stil moderne stue store sofaer