interiørdesign i landlig stil møbler treveggdesign hvit

Innred interiørdesign i landlig stil – rustikk atmosfære

Gårdsinteriøret er preget av enkle detaljer. Denne utpreget amerikanske stilen har nylig hatt en stor oppblomstring og appellerer til de som foretrekker den klassiske, trøstende stilen. Dette er en blanding av arkitektoniske elementer som for det meste er merkbare på overbygde verandaer, arvelige ting, lyse farger og ru overflater.

Dette sentimentale utseendet er ikke lenger bare forbeholdt folk som bor på eiendommen deres. Hvem som helst kan gjøre dette hvor som helst. Her er noen aspekter ved våningshuset som kan hjelpe deg med å skape utseendet i huset ditt.

Den omsluttende verandaen

tradisjonell veranda interiørdesign i landlig stil møbler

1. Opprinnelig ment som et sted å komme vekk fra varmen, er det nå et møtested for familie og venner for å chatte.

Du kan gjøre det: Hvis du ikke har en omkranset veranda, kan du designe den overbygde terrassen eller balkongen på den måten. Hvis rommet ikke er stort nok, kan du ganske enkelt sette blomsterpotter med villblomster.

Klassiske vegglamper

interiørdesign i landlig stil møblering inngangsdør sconces

2. Denne belysningen har blitt et symbol på gårdsinnredning.

Du kan gjøre det: Vurder å bytte ut belysningen med vegglamper. Hvis det ikke passer din økonomi akkurat nå, så velg noen rimelige hengelys.

Varmen av tre

interiørdesign landstil møbler hvite møbler veggspeil

3.  Tre ble brukt mye i våningshus da det var veldig lett tilgjengelig for huseiere. Riper og skrammer som kommer med tiden vil forbli som husets historie. Så jo mer rustikk treverket ser ut, jo mer nostalgisk er stemningen.

Du kan gjøre det: Hvis du ikke har råd til å legge tregulv overalt, kan du prøve den mest sett delen av huset – familierommet. Tremøbler, veggpaneler og elementer hjelper også våningshuset med å holde varmen uten å måtte renovere hele huset.

Lys. I begynnelsen var veggene lyse fordi eierne rett og slett ikke hadde mulighet til dyre linjefarger

interiørdesign i landlig stil med møbler i treveggdesignpaneler

4.. Noen familier har noen ganger brukt tapet på viktige steder, for eksempel inngangen, for å demonstrere sin stil. Til slutt har de lyse veggene blitt et klassisk element i våningshusets interiør.

Du kan gjøre det: male veggene dine, dekorative elementer, dører og gulvlister i en lys nyanse. Treverket trenger ikke å males i disse husene, men hvis huset ditt har begrenset lys, bør du vurdere å male det mørke treet for å lyse opp rommet.

Enkle stoffer. Våningshusene er ikke over toppen

interiørdesign i landlig stil møbler treveggdesign hvit

5.Tekstiler og møbeltrekk ble håndlaget eller videreført fra generasjon til generasjon. Så stoffene er vanligvis blandet og behagelig.

Du kan gjøre det: Bomull var alt i den tidlige landsbyen Amerika. Så ta bomull som hovedstoff.

Hjertet i huset. Kjøkkenet er hjertet av våningshuset.

interiørdesign i kjøkkenstil glassdører

6..  Siden trafikken på kjøkkenet er intens hjemme, er overflatene utslitte. Som et resultat kommer tykke benkeplater og massive skap i et hus fullt av gjester.

Du kan gjøre det: Med begrenset økonomi kan du kjøpe keramisk tilbehør, for eksempel kjøkkenbeholdere eller fat. Noen grove tallerkener kan også hjelpe.

Robust spisestue

interiørdesign i landlig stil møbler spisebord i massivt tre

7.. Spisebord. Ett begrep kan beskrive det sentrale punktet i hver gårdsspisestue: robust. Det klassiske spisebordet var vanligvis håndlaget og videreført fra generasjon til generasjon.

Du kan gjøre det: Hvis du ikke kan gjøre noe annet, kan et stort treskjærebrett være det rustikke midtpunktet.

Bland og match på soverommet

interiørdesign innredning i landlig stil møbler i tre sengs soverom

8.. På soverommet går flere ting i arv fra venner og familie. Lett og tynt sengetøy og hvitkalkede vegger utfyller det rustikke utseendet.

Du kan gjøre det: Velg varer med et 1800- eller begynnelse av 1900 -tallet. Det ville være bedre hvis artiklene bare så ut som en.

Luksus badekar på føttene

interiørdesign i landlig stil møbler badehåndklær bad

9.   Du kunne bare bestille disse badekarene på slutten av 1800 -tallet. I begynnelsen var de laget av støpejern og porselen.

Du kan gjøre det: fiberoptiske kopier kan kjøpes for tusen dollar. Hvis du ikke er klar for dette, så gå for stilen med tilbehør. Kleshengere på veggene, trestoler til påkledning, tilleggsbord på siden. Et vevd teppe i stedet for en badematte.

tradisjonell veranda interiørdesign i landlig stil møbler