Trappdesign som et arkitektonisk element

Arkitektonisk element - ideer for trappdesign

 Trappen er et bemerkelsesverdig element i hjemmet. En interessant en Trapp design gir den gode karakteren til husutstyret og kan løse noen problemer med husets design. Knapt noen andre husrom former helhetsinntrykket av interiøret i en bygning like mye som stilen og utformingen av trappene. Derfor tilbyr vi deg den perfekte kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet her.

Vi presenterer noen eksempler på trappdesign som med sine klare former og bruk av moderne materialer er ideelt egnet for dagens konstruksjons- og moderniseringsprosjekter. Det er veldig forskjellige trappdesign i moderne arkitektur, slik at du kan velge riktig trapp som passer deg liker det best og passer din smak.

 Hvite trapper i det lille rommet

Arkitektonisk element - Ideer for trappdesign -2

Trappens struktur eller form er en veldig viktig del av designet. Det finnes en rekke trappestrukturer som har bratte trinn og høy rekkverk. Avhengig av hva du foretrekker eller hvilke designproblemer du vil løse, kan trappen utformes på forskjellige måter.

 Moderne stue med trapp

Arkitektonisk element - ideer for trappdesign -3

Det andre viktige og betydningsfulle punktet i designet er trappestilen. Det er tradisjonelle trapper med skinner og fly av tre også mange moderne smale trapper uten skinner.

Og et siste punkt som aldri skulle komme sist – fargen! Fargen på trappene kan endre hele utseendet. Alle vet at farger påvirker våre følelser og oppfatninger. At Trapp design fatter blikket som et viktig arkitektonisk element i gangen. Trappdesignet gir husmøblene et sært og originalt utseende

 Minimalistisk trappidee for huset

Arkitektonisk element - Ideer for trappdesign -4

Hvit tretrappdesign

Arkitektonisk element - Ideer for trappdesign -5

Klassisk innvendig trapp i mørkt tre

Arkitektonisk element - Ideer for trappdesign -6

www.interiorholic.com