Interiørdesign i fransk stil, polstret seng med seng

Fin fransk eleganse i interiøret

Hva forbinder du med fransk interiørdesign? De fleste forbinder det med eleganse, raffinement og luksuriøse detaljer. I flere tiår nå, når du bruker ordene “fransk” og “møbler” samtidig, har folk åpenbart tenkt på skjønnhet.

De siste årene ser det ut til at den franske stilen har blitt enda mer populær. Eierne og designerne har lykkes med å livne opp dette mye kjedelige og slitsomme rommet.

Hva bør man egentlig forstå med “fransk interiørdesign”? Populariteten til dette går tilbake til det attende århundre. Louis XV bestilte de første virkelig vakre franske designene og gjorde dem mer populære. Dette skjedde under hans regjeringstid i perioden mellom 1715 og 1774.

Dette soverommet er innredet i klassisk stil og tilbyr eleganse og attraktivitet

Interiørdesign med dobbeltseng hodegjerde i fransk stil ved siden av bordet

Han hadde funnet en veldig kald kongestil da. Dette var preget av de store, tomme og kalde rommene. I løpet av hans tid ble de mindre, komfortable og intime rommene stadig mer populære. Franske møbler har fremdeles muligheten til å bidra til en slik effekt i dag.

Hvite møbler har en beroligende effekt, og den franske stilen gir ekstravaganse

Interiørdesign dobbeltseng i fransk stil hvit kommode krakk toalettbord

Vil du prøve det? Siden Frankrike er forbundet med romantikk, ville jeg begynne med soverommet. Se på bildene nedenfor hvor mye lidenskap et slikt rom utstråler.

Varme, lysebrune toner på soverommet

Interiørdesign soveromsmøbler i fransk stil

Mange mennesker er redd for prisene på slike møbler. Men ofte har lokale produsenter også mange møbler i fransk stil, og disse er da også mye billigere enn de importerte. Ta en titt på bilder på nettet på forhånd og få en følelse av den franske karakteren. Da kan du enkelt finne de riktige møblene for hjemmet ditt!

Vi ønsker deg mye moro!

   Rustikk interiør i fransk stil Innredningsbord i fransk stil blått slitt

Moderne soverom designet av fransk designerstudio

Interiørdesign soverom i fransk stil

Sommerhus innredet i hvitt – elegant, ergonomisk sofa med høyt ryggstøtte og dekorative lave salongbord foran

Fransk stil interiørdesign stue sofa ryggstøtte dekorativt bord