moderne husdekorasjon håndverker stil rød vegg gulvlampe sofa

Dekorer ideer til et hus i håndverksstil

De fleste elsker Craftsman -stilen! Tilhører du også denne gruppen? Det er noe innbydende og varmt i disse leilighetene. De viser enkelhet og en preferanse for byggematerialer.

Slike designløsninger dukket opp kort tid etter begynnelsen av 1900 -tallet.

De er preget av mange umiskjennelige egenskaper. Dette er for eksempel avsmalnende søyler, de lineære vindusdetaljene, frontportene og de åpne sperrene under takfoten.

I dag tar vi en rask titt på et Craftman -hus og ser på de mange alternativene for å dekorere slike leiligheter. Noen av dagens hus er nye og andre er eldre. De første ble bygget i Craftman -stil fra starten, og de andre har blitt redesignet på denne måten.

 Interiørdesign ideer i håndverkerstil

moderne husdekorasjon håndverkerstil steinvegg innebygd peis

Når det gjelder dekorasjon, kan du se mange stiler. De spenner fra tradisjonelle aksenter til lyse, moderne møbler. Hvordan ville du dekorere et Craftman -hus??

Håndverker designet oppholdsrom

Interiørdesign dekorasjon ideer i Craftsman stil sjarmerende hjem

Vi starter denne serien med Craftman House i Dorothy Howard Architect Studio. Vær spesielt oppmerksom på vinduedetaljene og de eksponerte takforseglingslistene. Ble du også forelsket i salviegrønne og burgunder -nyanser på fasaden?

Skal vi nå se på neste figur? Hvordan ville du dekorere et slikt interiør? Etter din mening, hvilke detaljer gjør forskjellen her? Det er flere riktige svar på dette spørsmålet. Det er det raskeste å finne det hvis du ser nøye ut.

De gir rommet en sensuell varme. Noen Craftman -designere bruker også mye glass. På bildet nedenfor er dette den mest merkbare dekorative aksenten.

Vi synes tredetaljene er spesielt tiltalende

Interiørdesign ideer i Craftsman stil tre detaljer

Dette gjør at effekten av de lineære elementene kan komme til sin rett. Når det gjelder rommet vist nedenfor, har vi å gjøre med hengende og veggbelysning.

Deretter kommer de gunstige effektene av lys

Interiørdesign ideer i moderne stue i håndverkerstil

Noen Craftsman -leiligheter fokuserer mest på de varme og jordiske nyansene. Andre velger en lys og lysende tilnærming. I det neste rommet kan du føle harmonien mellom livlige aksenter og muntre nyanser.

Et spill med skygger i blått og hvitt gjør atmosfæren uimotståelig attraktiv

Interiørdesign ideer i oppusset soverom i Craftsman -stil

Mange gleder seg over å se på de grå skiferveggene. Dette finner du i illustrasjonen Apartment Therapy nedenfor.

Omdesign av et historisk hus i moderne stil

Interiørdesign ideer i Craftsman stil svart stue innebygd peis

Denne moderne stuen i Craftman-stil har moderne taklampe, aksenter i hvitt tre og samtidskunst. Resultatet er et utseende som er behagelig, trimmet og likevel oppskalert og moderne.

Behagelig og moderne utseende

Interiørdesign ideer i håndverkstil moderne møbler bokhyller

Håndverker designet kjøkken og spisestuer

Skal vi se på et par kjøkken og spisestuer nå? Vi er glade for å kunne gi deg et innblikk i dette emnet. Det første kjøkkenet er gjemt bak en fantastisk Craftmans -fasade. Dette Moore Architects -huset har en flott inngangsdør med koniske søyler og hvite rekkverk.

Moore Architects hus

Interiørdesign ideer i utvendig inngangsdør i håndverkerstil

Etter denne oppføringen får du virkelig lyst til å kose deg. Nå er du virkelig i humør for vakre kjøkken- og spisestueområder. Viktigst av alt skapte arkitektene et forhold mellom interiør og utvendig design.

Innvendig er det noen treaksenter relatert til utvendig design i form av skuffer, dører og kjøkkenskap og øyer.

De moderne innslagene er kombinert med tradisjonelle utsagn for å skape et varmt, komfortabelt oppholdsområde. [ifølge The Kitchen Source]

Tre aksenter – skuffer, dører og kjøkkenskap

Interiørdesign ideer i tremøbler i kjøkkenhåndverkstøy

Neste opp er et prisbelønt historisk kjøkken. Dette er arbeidet til W.B. Byggere, supplert med den varme glansen i tredetaljene.

Varm glans fra tredetaljene

Interiørdesign ideer i Craftsman stil tre detaljer historisk kjøkken

 En bakvegg med fliser, hvite vegger og mørke kjøkkenflater bidrar til et stilig utseende. Treøya og tradisjonelle barkrakker minner oss om Craftmans rot av huset. [ifølge Sandoraz].

Illustrasjonen nedenfor viser Craftman -designet i et moderne bistro -utseende Interiørdesign ideer i håndverkstil moderne kjøkken hengende lamper

La oss se på spisestuen. Noen få herlige elementer gir dette vakkert vedlikeholdte rommet sin Craftman -karakter. Blant dem er taklampene og de gule, grønne og brune kombinasjonene spesielt merkbare, og blomstervaser er også typiske for Craftmans interiørdesign. La du merke til jugendstykket i nedre høyre hjørne? Det ser ut til å komme fra taket dekorert med vegetariske elementer, eller ikke?

Interiørdesign ideer i tropisk touch i håndverkerstil

Det blir litt mer moderne med følgende lysegrå spiseplass. Det hele kompletteres med en dekorativ stripe. Har du sett dette? Rommet skylder sitt ekstremt moderne utseende blant annet på de lyse nyansene og de kule nyansene. [ifølge Denoxa]

Interiørdesign ideer i hvite møbler i spisestue

I denne moderne konteksten vil vi også introdusere deg for den nedhengende belysningen nedenfor. Veggpapir og en samling vaser bringer dette rommet til et nivå over gjennomsnittet. Blandingen av varme og kule nyanser skaper harmoni. [ifølge Sarah Greenman]

Interiørdesign ideer i spisestue i håndverksstil i tre

Hvis du har vært oppmerksom, kjenner du igjen rommet som vises nedenfor! Dette er den renoverte spisestuen på det samme gamle kjøkkenet fra Apartment Therapy. Nevnte vi året det ble laget? Huset ble bygget i 1912 og innredningen består av moderne og vintage skatter. Spisestuen er intet unntak.

Interiørdesign ideer i Craftsman stil spisestue teppe svart

Soverom i håndverkstil

Du lar alltid det vakreste stå til slutt! Det gjorde vi også. Fordi Craftmans -soverommene er rom som er nedsenket i ren harmoni. Tradisjonelt sett ser vi først på “skallet” til dette, og deretter utvendig design av selve huset.

Interiørdesign ideer i utvendig san francisco hus i håndverkerstil

Noen ganger er den enkle og rene måten å designe den den beste. Tremøbler har en sentral posisjon i rommet nedenfor. Kombinasjonen av dette med de beige-fargede veggene på begge sider er også fortryllende.

Interiørdesign ideer i Craftsman stil soverom seng

Kanskje vi ikke inspirerte deg til å dekorere interiøret ditt i en moderne Craftman -stil. Men du kan alltid legge til noen vakre aksenter. Et eksempel på en slik tilnærming er vist i neste figur.

Håndverket til sengesettet inneholder det sterkeste utsagnet i rommet.

Interiørdesign ideer i tremøbler i Craftsman -stil

Et bredere rom følger nå, supplert med trekurver og dørakenter. De forfriskende hvite og blå nyanser gir en skarp og luftig raffinement, tror du ikke? [ifølge Annette English & Associates]

Interiørdesign ideer i oppusset soverom i Craftsman -stil

Et annet skudd av det gamle huset fra 1912 illustrerer kraften i de grå og hvite nyansene og de moderne møblene. Sjekk det moderne kunstverket, så vel som den akrylfargede lampen på nattbordet. [i følge Leilighetsterapi]

Interiørdesign ideer i svart sengetøy i Craftsman -stil

Gjennom den siste illustrasjonen viser vi den sterke innflytelsen fra moderne blomsteroppsatser i Craftmans -designene. Hvis stiluttalelsene er sterke nok på grunn av de klare lineære detaljene, kan du enkelt legge til noen få samtidige elementer. Dette kan til og med skje ved inngangsdøren.

På samme måte ville du kombinert Craftman og moderne elementer i hjemmet ditt? Ville du begynne med fasaden eller tenker du på det som en overraskelse i interiøret? I alle tilfeller ønsker vi deg magiske resultater!

Interiørdesign ideer i håndverksstil inngangsdør sving veranda