Japansk stil og forslag til minimalistisk inspirasjon

minimalistisk inspirasjon loft moderne hvit dominerende farge

 Minimalistisk inspirasjon – Den japanske, tradisjonelle zenfilosofien påvirker de enkle, naturlige motivene i minimalistisk arkitektur og design. Linje, form, plass, lys og materialer er bare en liten del av denne verdensberømte designen. Det legges vekt på fravær av innvendige vegger for å åpne opp mer plass og tillate en organisk overgang fra interiøret til utsiden.

Japanske arkitekter som Tadao Ando har brukt materialer, geometri og natur i sine prosjekter, og derved skapt en nær forbindelse mellom naturrommet, byggeplassen og bygningen. Her presenterer vi designene som forblir tro mot minimalismen i det japanske interiøret.

Typisk japansk mat i minimalistisk stil

mat japansk stil tre tekstur minimalistisk inspirasjon idé

Dagslys belyser hele rommet – japansk design

minimalistisk inspirasjonstrinn moderne hvit oransje farge

japansk minimalistisk design farger materialer ideer

De originale tremøblene og de hvite elementene reflekterer over hele utseendet på denne stuen, og det naturlige lyset lyser det overalt.

Store glassvegger – dagslys belyser hele leiligheten

glassvegger dagslys minimalistisk design interiøridé japansk

Tradisjonelle, klassiske møbler gjør interiøret i stua veldig stilig og attraktivt. Designerens idé var å bruke det tomme rommet på en slik måte at mer energi og lys beveger seg rundt i rommet.

Skyvedører gjør interiøret og eksteriøret til en helhet

skyvedør stor firkantet optikk spisestue japansk minimalistiskSkyvedører gjør at det japanske utvendig og interiørdesign kan kombineres med hverandre.

Urban japansk design fotografert ovenfra

minimalistisk dekorasjonsbord japansk idé designstil

Urban japansk design presenterer den essensielle livsstilen gjennom bruk av materialer som tre, metall og glass.

Japansk barnerom – fargerik idé, moderne design

barnerom idé gardiner farger aksent minimalistisk japansk

Hvite og nøytrale farger står i kontrast til det minimalistiske designet, mens strålende farger kan sees i den japanske barnehagen.

Lyse møbler i det japanske huset – designeridee

moderne hvitt soverom minimalistisk inspirasjon idé design japansk stil

Tremotiver og møbler på det japanske kjøkkenet       minimalistisk inspirasjon tremotiver gulv hvitt utstyrMinimalistisk inspirasjon på soverommet, tregulv og hvitt interiør Skyvedør idé soverom tregulv minimalistiskKombinasjon av forskjellige materialer urban stue sofa strip puter trapper tre plastmaterialer Hvit, minimalistisk design – også dekorative planterhvit moderne stue idé design minimalistiskDominerende, mørkt utstyr – kjøkkendesignmørk japansk idéstil design minimalistisk inspirasjon