dagens høsttrender farget fersk kopp tallerken kaffe

De beste trendene i høstkolleksjonene 2013

I dagens artikkel har jeg satt sammen noen eksempler på vakre høstmøbler. Du kan bli overrasket over hvor mange av disse som er gjort i lyse farger.

I de fleste tilfeller har rød og blå blitt foretrukket fremfor tradisjonell brun og grå.

Levering av scenen

Vi starter med en rekke møbler som fullstendig forvandler plassen. Til syvende og sist er alle disse objektene over gulvet og på veggene, men et sted er den klare ideen om dem oversvømmet.

Jeg var spesielt fornøyd med fauxmarmor -trenden. Et godt eksempel på dette er West Elm -selskapets produkter nedenfor.

Finn ut de nåværende høsttrendene for 2013

nåværende høsttrender marmorvegg tapet mønster grå

Det er en kjedesamling av tapeter, som også er plastfrie. Så du kan sove veldig rolig hjemme.

Ta en titt på de strålende nyansene til selskapets Verona -teppe CB2! Disse stemmer faktisk godt med humøret mitt. De nøytrale fargene er i utgangspunktet veldig godt egnet for høstsesongen, men det er alltid hyggelig å se noe nytt.

Du trenger en slags “se på meg!” Skygge.

Nedenfor ser vi et miljøvennlig stykke som inneholder hele regnbuens spektrum. Det ble laget av produksjonsavfall fra en tekstilfabrikk i Rajasthan, India.

Trendy løper fra rester for din spisestue

nåværende høsttrender teppeløper fargerikt bord

Dette eksemplet er dristig og jordnært på samme tid. Det er designerens Teal and Tan Bridget Kilim -teppe Jonathan Adler. Det er et slående blikkfang. Sett dette stykket på rommet ditt og voila. Du har nå et skikkelig fokus med en gang.

Liker du geometriske mønstre? De er veldig aktuelle i høst

nåværende høsttrender teppemønster, geometriske, fargerike

Denne William Shower Curtain er også arbeidet til den samme designeren. Her tolker man chevronmønsteret i en trappeform.

Lyse farger og slående mønstre på badet også

nåværende høsttrender baderomsgardin farget mønster rosa løper

Rutenettet er påført et bomullsstoff og designet viser en sprø overflate. Dette ble oppnådd gjennom grosgrain -båndet, som belyser alt fra gulv til tak.

Møbler til høsten

Nå handler det om møbler, som vil være et sterkt budskap for hele neste sesong. Først ser vi disse stolene med en struktur som etterligner marmor. En flott ting er den nøytrale karakteren som oppnås med de grå, brune og blå nyansene. Dette er et av de mest uvanlige designeksemplene jeg personlig har sett i høstkolleksjonen.

Marmoreffekten er alt raseri

nåværende høsttrender stol marmor effekt mønster

Geoformene har vært veldig populære en stund. Det hele startet som en håndlaget, moderne uttalelse, som du stort sett fikk på nettsteder som Etsy. Selskapets Lucia sidebord Kasse & Tønne ble bearbeidet som et smykke og var dekket med bronse.

Sidebordet skal også være moderne

nåværende høsttrender polstret stol sidebord geometrisk

Smaragd er en av sesongens mest populære farger. Z galleri minner oss om dette ved at Max Emerald Mandarin -seng. Juveler med lignende mønstre gir stykket en dekadent karakter.

Bruk hodegjerde til å legge til trendy aksenter

nåværende høsttrender sengegavl smaragdgrønn mønster geometrisk

Siste finpuss på møbler høsten 2013

La oss se på “glasur på kaken” til møblene i denne utgaven. Du kan finne mye farget geometri og elegant dekadens, mange forskjellige stiler og varianter.

Diamanter forblir for alltid, så kjøp noen til den kalde høstsesongen. Designerens Gio dyner Jonathan Adler er inspirert av dette for nydelige geometriske mønstre. Det hele kunne knapt vært mer livlig.

Geometri er morsomt og morsomt på soverommet også

nåværende høsttrender seng soverom sengetøy geometrisk mønster rødt

Imponer med vakre grønne og blå nyanser. Turkis er en av de spesielt populære fargene denne sesongen. Så hva med å sette inn to slike puter på sengen din?

Naturlige farger og design skaper harmoni i stua

nåværende høsttrender CB2 deco putemønster farget grønt

Det handler om faux marmor møbler igjen! Jeg bare elsker denne så godt. Og du? De forskjellige fargekombinasjonene lar deg velge den rette for ditt interiør.

Se nøye: du kan bare finne så mange farger i ett mønster.

Dekorative puter for mer komfort

nåværende høsttrender deco pute marmor effekt naturlige farger

Er du i humør for enda mer geo-stil? Her ser vi eksemplet på en hengende lampe. På grunn av sin geometriske form og materiale, minner den sterkt om en bille.

En spesiell lysekrone kan endre atmosfæren fullstendig

nåværende høsttrender spisestue kantet hengende lampe

Du kan se den faktiske funksjonen ved første øyekast takket være lyspæren alene.

For et edgy, skulpturelt utseende, kan du være på utkikk etter et element som Pottery Parns skulpturelle sfære. Stykket er laget av håndvevd jern. Utseendet er veldig hyggelig takket være bronseoverflaten!

Dekorer hjemmet ditt med smak!

nåværende høsttrender badeskulptur sfære geometrisk dekorasjon

Jeg ville vise denne sfæren på en overflate, og det vil bli et ekte samtalestykke i ditt hjem.

Her har vi igjen å gjøre med ekstremt levende farger. Vi oppnådde dette ved hjelp av selskapet CB2. Denne Geo Mod -klokken inneholder konsentriske sirkler og ser ut som en delt skjerm. Men den skylder absolutt en stor del av sin sjarm til den knallrøde pekeren i rustfritt stål. Etter min mening er denne klokken et kunstverk og kan brukes som sådan på veggen.

En veggklokke eller et kunstverk?

nåværende høsttrender veggklokke moderne geometrisk mønster

Til slutt handler artikkelen vår om noen objekter som kan vises på bordoverflaten. Disse kan gjøre både maten og underholdningen ganske morsom.

Nedenfor på bildet: verk av kunstneren Jonathan Adler.

Høsten trenger ikke være kjedelig under noen omstendigheter

nåværende høsttrender jonathan adler geometrisk fargerikt mønster

Det neste bildet viser selskapets røde og turkise tablett og bolle CB2.  Eller er det kanskje mer brennende oransje enn rødt … Men du skjønner hva jeg mener, ikke sant??

Enkle geometriske former og sterke farger

dagens høsttrender farget fersk kopp tallerken kaffe

Vil du ha noe med klassen? Her har du noe av det høyeste nivået! Firkantene på disse glassene ble kuttet ut for hånd. Utførelsen er ekstremt fin, men utseendet minner om is og kulde, og det er der den sterke, maskuline karismaen kommer fra.

Moderne og trendy på kjøkkenet også – praktfulle stilkede glass

nåværende høsttrender firkantede mønsterstammede briller

For øyeblikket kan ingen tvile på at mineralene er “inne”. West Elm -selskapet har en veldig særegen prosess i behandlingen av dette.

De er laget av metall og agatmønster. Stykket beholder fremdeles malakittens dempede utseende og smaragdutseende.

Enn si at dette er en høstdekadens på sitt beste.

Smaragdgrønn er fargen i 2013

nåværende høsttrender smykkeskrin smaragdgrønt mønster

Forhåpentligvis vil høsttrendene matche ditt humør og din nåværende holdning. Ideene ovenfor kan etter min mening skape en virkelig optimistisk stemning til høsten!