moderne romerske persienner for vinduer - gul farge

Kom deg ut av mørket: 10 moderne romerske persienner for vinduer

Når du designer vinduene, spiller størrelsen en spesielt avgjørende rolle. For mye eller for lite kan virkelig ha betydning. Derfor må utvalget av designet være veldig gjennomtenkt; filigranformene kan ganske enkelt ødelegge atmosfæren i rommet.

Disse slanke formene på vinduet vil få alt der inne til å virke for robust og grovt. De slitte panelene får leiligheten til å se billig ut, og det er absolutt ikke en ønsket effekt.

En mørk atmosfære på badet gir konfidensialitet

moderne romerske persienner for badekar

Inkluder en tidløs løsning: bruk romerske former. Hunter Douglas dominerer markedet med de nøyaktig beregnede fargene, stoffene og til og med spennene. Noen andre designere gjør også tradisjonen rettferdighet ved å tolke de antikke vindusbeleggene på nytt, den hvite fargen er spesielt sterk mot bakgrunnen til den mettede malte veggen. Videre skiller sterke gule aksenter seg ut, som står i kontrast til de lyse blå nyansene rundt De enkle formene kan understrekes av riktig fargevalg. Dette kan bringe et veldig vanlig utseende til et virkelig høyt nivå.

Nok snakk! Nyt nå de fantastiske lyseffektene, som ble laget i henhold til gamle mønstre. De slipper inn nok lys og får alt til å virke kult – bokstavelig talt og i overført betydning!

Persienner fra Horizon Window Treatmentsmoderne-romerske persienner-for-vinduer-leilighet-horisont-vindu-behandlinger  Elegante skodder på soverommet av Blinds & Skodder i butikken

moderne romerske persienner for vindusgardiner soverom klassisk

Lyte persienner av Hunter Douglasmoderne romerske persienner for vinduschaiselong sidebord blomsterpotte

Designer persienner tilbyr personvern

moderne romerske persienner for vindus lenestol sidebord

Designer persienner av Hunter Douglas

moderne romerske persienner for badekar

Hvite skodder fra persienner & Skodder for Ladonnia

interessante romerske persienner for vinduer

Turkis vignettlukker fra Hunter Douglas moderne romerske persienner for vinduer i turkise farger

Alustra vignette moderne romerske persienner

moderne romerske persienner for vindusstue salongbord