Kombinasjon av interiørstiler i koselig stue

Kombinasjon av interiørstiler

Å blande to forskjellige utseende, som moderne og tradisjonelt, kan skape konflikt for mange par. Designkompromiset som tilfredsstiller begge stilene er dyktig, og de motsatte kreftene har noen av de mest interessante og for det meste tilfredsstillende resultatene.

Vi har noen tips til deg nedenfor om hvordan du kan oppnå dette.

Forenkle og koble til

Kombinasjon av interiørstiler spisestue sofa hvit klassiker

Moderne og tradisjonelle elementer er i harmoni i dette eklektiske rommet (forhåpentligvis like godt som paret). Moderne kunst og antikviteter i gammeldags stil kan sameksistere harmonisk med litt redigering og disiplin.

Suksess i dette rommet kommer som et resultat av bruk av Silhouette. Hvis du har et møbel med kurver, som sofaen til høyre, forenkler du det ved å dekke det med et materiale i en farge uten mønster. I dette tilfellet kommer fargen på maleriet frem. Formen på sofaen matcher ideelt formene til kunstverket og setter tonen for andre tradisjonelle former – for eksempel spisestolene.

Velg felles elementer, som de buede linjene i møblene her, for å skape harmoni.

Forene

Kombinasjon av interiørstiler bokhyller hjemmebibliotek

Arkitekturen her, inkludert formproduksjon og peis, representerer husets vekstsesong.For å renovere denne arkitekturen med enkle møbler med rene linjer. På denne måten oppnår du en moderne atmosfære og skaper harmoni.

De forenklede formene er her i en ensartet farge. De skulpturelle formene på møblene er velkomne for de som liker sterke, rene linjer, og tradisjonalistene vil glede seg over den generelle tradisjonelle strukturen.

Å redigere

Kombinasjon av interiørstiler veggspeil runde hvite veggblomster

Ja, tradisjonelt, men ikke masete. Noen ganger er den beste løsningen å dekke begge parters behov og beholde bare noen få stykker i et enklere anlegg. I et rent tradisjonelt rom er det mønstre og dekorasjoner, den strenge behandlingen kan oppnå de veldig hyggelige resultatene.

Legg til side bitene du bare ikke kan leve uten, og arbeid på resten. Ta to-tre stykker og stopp der. Så du har dine favoritt ting og en moderne minimalistisk stil.

Bli ekstrem

Kombinasjon av interiørstiler koselig innebygd peis stue ved

Dette flotte eksemplet viser mer enn en eklektisk blanding, men møblene er veldig moderne, på et moderne teppe i tradisjonelle omgivelser. For å gjøre dette må du følge noen få prinsipper.

Start med de festede brikkene – i dette tilfellet lysekronen og speilet over peisen – som en del av en struktur, og behold dem tradisjonelt. Når du velger slike brikker, velger du ekstremt forskjellige elementer, ellers blir resultatet et rot av ideer. Resultatet ville bare være interessant under spenning.

For eksempel er det ikke bare et tradisjonelt gullrammet speil, men stykket med den barokke detaljen. Lysekronen er også veldig dramatisk. Stolene er utvilsomt moderne. Du kan lykkes med å implementere denne blandingen ved å ta hensyn til regelen om å plassere hvert moderne møbel med en tradisjonell struktur ved siden av hverandre. Dette er en flott anledning til å besøke det neste loppemarkedet og finne noen nye skatter der.

 Nyt spenningen

Kombinasjon av interiørstiler teppe blå lenestol hvit

I stedet for å holde spenningen i paret ditt, rett spenningen på prosjektet ditt. Her har vi det motsatte av de tidligere eksemplene: en veldig moderne struktur med tradisjonelle møbler. Du kan gjøre dette med vanlige stoffer med et utstikkende trykk eller to. Velg en dristig farge som teppet som er strålende blå for å sette tonen, og det er den gode blandingen. Fet og forenklet, med et tradisjonelt hint.

Fortell oss om det fortsatt er et stilargument i paret ditt? Hva er hindringene?

Kombinasjon av interiørstiler koselig spisestue rustikkEn blanding av orientalske, tradisjonelle og vintage -aksenter i det kompakte soverommet

Kombinasjon av interiørstiler av koselige soverom