Vintersesongen og spesielt julen er den mest romantiske tiden på året. På grunn av det kalde været ute føler du deg disponert, enten du er alene eller som et par, for å sette deg ned på sofaen og dekke deg varm. De blinkende lysene i julepynten, eller enda bedre en brennende peis, fullfører denne romantiske idyllen.

Men ikke alle sengetepper skaper en koselig atmosfære. Dette avhenger veldig av stoffet. Ingen vil dekke seg med grovt og hardt stoff, i motsetning til et stoff som føles mykt. Zoeppritz -teppene er det perfekte valget for dette. Dette selskapet for kosete, myke og varme sengetepper og puter har lenge spesialisert seg på dette området og har til og med beholdt sin posisjon. Produktene overbeviser med sin høye kvalitet, tidløse utseende og veldig behagelige følelse.

Tepper for hver sesong

innredningstips sengetepper hjemmeteppe sengeteppe

De flotte myke fleeceteppene er perfekte for hver sesong på grunn av materialet. De passer like godt til de kjøligere sommerkveldene som til de kalde vinterdagene. Men ikke bare det! Som hjemmetilbehør gir de hver stemning mer kos og er et flott tillegg til julebordet.

Nyttig:querpass-shop.de Du kan kjøpe et slikt smidig sengeteppe og dra nytte av det på alle måter.

Dekorative puter laget av samme stoff

møbler ideer sengetepper hjemmedekorasjonstips

Et mykt og lettstelt materiale

hjem teppe sengetepper møblering tips sengeteppe

I tillegg er Zoeppritz -teppene veldig enkle å ta vare på og forhindre statisk elektrisitet. Dette skylder de den høye andelen viskose i produksjonsmaterialet. Det store fargevalget gjør at sengetøyet harmonisk kan føres inn i interiøret, som også kan brukes som en fargekontakt. Alt avhenger helt av dine personlige preferanser.

Et lite hint: Koselige tepper i rødt og hvitt (eller til og med grønt) vil utfylle julepynten din i farger. Og siden vi henvender oss til jul, ville dette fløyelsaktige og varme teppet være den perfekte julegaven.

Unn deg en luftig atmosfære i høytiden, eller overrask noen du er glad i med et mykt sengeteppe.

Gjør deg komfortabel og koselig

julegaver sengeteppe møbleringstips hjemteppe

sengetepper hjemmetekstiltips for møbler