originale designeraksenter i en portugisisk baratmosfære

Kul atmosfære med originale designeraksenter i en portugisisk bar

Når vi snakker om orientalske inspirasjoner i forbindelse med vestlige designutkast, kommer en ting ofte til å tenke på: de ble nesten utelukket på møblene til de flotte japanske kjøkkenene eller i avslapningsinnstillingen til de spa-lignende asiatiske badene.

Ved innredningen av Bô Zen Bar, en nattklubb i den portugisiske byen Braga, brukte interiørdesignerne fra Central Arquitectos fascinerende motiver og særegne blandinger av materialer med overveiende asiatisk påvirkning. Så dette nydelige sosiale møtestedet har fått et autentisk og attraktivt interiør som inneholder marmor og elementer av forgylt metall for å skape en varm og innbydende atmosfære.

Slående takbelysning

original-designer-aksenter-på-portugisisk-bar-bord-stoler

Mørk, dramatisk atmosfære

originale designer-aksenter-på-portugisisk-bar-mørkt gulv

Selv om hele rommet er iøynefallende, er det takets finmaskete design som skiller seg ut med sin utsøkte tilstedeværelse. Tilstrekkelig sitteplasser og fantastisk bruk av speil fremhever skjønnheten i interiøret. Dekorasjonen med tredetaljer er med på å skape en balanse mellom teksturer, mens diskret innebygd belysning spiller en avgjørende rolle når det gjelder å skape en rolig atmosfære. Innredningen av den elegante baren etterlater ideen om en sømløs integrering av moderne dekorative elementer og tradisjonelle møbler, som skylder den perfekte formen til de klare og elegant definerte linjene.

På en subtil og umerkelig måte blir besøkendes oppmerksomhet umiddelbart fanget av de estetisk innrammede kunstverkene som pryder alle veggene. Med den enkelt og smakfullt innredede gangen, som angir inngangen, det tiltalende barområdet og en privat stue på baksiden, som forblir mystisk skjult for synet, kombinerer Bô Zen Bar flere fascinerende komponenter i ett. Forfinet og bedårende, ser denne baren ut til å sjarmere med et design som er minst like berusende som bildene du kan få servert der!

Stort rom – Bô Zen Bar

originale designer aksenter i portugisiske bar nyanser av brunt

Moderne, ergonomiske sitteplasser

originale designeraksenter i portugisisk barbelysning

Myk indirekte belysning

originale designeraksenter i portugisiske barmøbler komfortabelt

Kombinasjon av forskjellige sittegrupper

originale designeraksenter i portugisisk bar moderne stil

Lave runde bord

originale designeraksenter på portugisisk bar konfidensiell

Drikkebaren – skinnoverflate

originale designeraksenter i portugisiske skodder

Designerbar i Portugal

originale designeraksenter i portugisisk bar som kan drikkes

Intrikate designerelementer og kul dekorasjon

originale designeraksenter i portugisiske bar -salongbord

Flere bilder fra baren

originale designer aksenter i portugisiske bar gulvlamper  originale designeraksenter i portugisisk bargulv originale designeraksenter i en glamorøs portugisisk bar originale designeraksenter i portugisiske barbordstoler originale designeraksenter på portugisiske barbad originale designeraksenter på portugisisk bar dårlig