kule små leiligheter røde aksenter hvitt tregulv møbler

Kule små leiligheter – designerforslag for moderne interiør

Fire kreative designforslag for små leiligheter

Hvordan kan du få mest mulig ut av en liten, trang leilighet? Mangelen på plass på langt nær betyr å ofre stil og komfort.

Takket være det klare utvalget av kreative design og arkitektoniske løsninger, kan selv en veldig liten leilighet bli et komfortabelt sted med de nødvendige rommene og områdene.

Kompakte leilighetsdesign – 25 kvadratmeter

kule små leiligheter røde aksenter hvitt tregulv soverom

Denne 25 kvadratmeter store leiligheten i Paris består av et soverom, stue og kjøkken og et separat bad. Leiligheten er designet av SWAN -arkitekter, og har et rødt og hvitt fargevalg og tregulv. Soverommet er delt inn i en stue og et kjøkken med en frittstående skillevegg

Soverommet er atskilt fra den tilstøtende stuen og kjøkkenet med en gjennomsiktig hyllemur. Veggen nær inngangen er omgjort til bod.

 Hvite innebygde skap – rød dør kule små leiligheter røde aksenter døren minimalistiske møbler

41 kvadratmeter – blå skap og en uttrekkbar seng inni

kule-små-leiligheter-blå-innebygd i garderobe-uttrekkbar seng

Denne 41 kvadratmeter store leiligheten ble designet av Vanlige prosjekter designet. Den lukker et blått system som inkluderer en seng, lagringsplass og en sammenleggbar seng (den kan brukes til servering av mat og arbeid på PC-en). Systemet er også koblet til kjøkkenområdet.

  Den lille studioleiligheten kan inneholde alle nødvendige områder og mye mer

kule små leiligheter blått innebygd skap sammenleggbart bord spiseplass

Den lyse blå fargen legger til en sterk fargekontakt i rommet og skiller kjøkkenet fra stua

kule små leiligheter blå innebygd uttrekkbar seng sengestel tre

57 kvm leilighet – hvite møbler, urbant interiør

kule små leiligheter hvite møbler ren moderne takbelysning

su11 Architecture + Design skapte denne stilfulle og futuristiske designen av denne 57 kvadratmeter store leiligheten. Den moderne leiligheten har et lite kjøkken med en vegg med lagringsplass. Dette lagringsområdet fungerer igjen som en forbindelse mellom kjøkkenet og stuen, som også fungerer som stue og soverom. Den rene, minimalistiske designen inkluderer innebygd lagringsplass, belysning og tregulv.

Stuen fungerer også som soverom

kule små leiligheter sovesofa myk komfortabel madrassunderlag rød lenestolEt lite kjøkken med en vegg med lagringsplasskule små leiligheter rødt hvitt tre kjøkkenområde

29 kvadratmeter leilighet – stor leilighet i toppetasjen

kule små leiligheter hvit oransje utstyr vinduer loft

Oransje puter i spisestuen har en attraktiv og positiv effekt

kule små leiligheter hvitorange møbler puter komfortable vinduer Denne kompakte, 29 meter høye leiligheten på loftet, designet av MAFF, ser futuristisk og veldig kompakt ut. Sengeplassen kan også tjene som spisestue og kan gjøres om til et minikjøkken.

 Det er et separat badkule små leiligheter hvit sort gulv bad loft