Lekre romfasiliteter stue bordbøker blomster puter sofa

Lekre romfasiliteter designet for å få hvert barn til å føle seg bra

 Du skjønner, å holde ditt eget hus trygt for småbarn er en av livets største vitser. Finner du ikke det? Kanskje i begynnelsen vil du skremme barna dine med nylig introduserte grenser og regler, men å tro at det vil forbli slik lenge kan grense til villfarelse.

 Du skjønner, småbarn er tiden da nysgjerrigheten kommer til syne og sinnet begynner å utvikle seg til hva det vil være i fremtiden. Selvfølgelig er du voksen og forelder i dette riket, og selv om de tror de har deg pakket rundt fingrene, er alt ditt nyinnredede og dekorerte hjem en stor no-go-sone der du gir dem regler for hele hus. Ikke se meg vinke pekefingeren foran ansiktet ditt. Det tenkte jeg også.

 Navneskilt

Moren din gjorde det mot deg, og du hatet det. Overalt hvor du så, sto navnet ditt eller initialene dine på etikettene på skjortene dine, i matboksen, til og med sydd på sokkene dine eller skrevet med en tusj. Noen ganger gikk det så langt som å markere hvilken som var venstre sokk og hvilken som var høyre sokk.

Koselig barnesoverom – stripete vegger

leken rominnredning stue barn soverom kommode

SB Arkitekter designet dette kjøkkenet

Lekre romfasiliteter kjøkkenområde barkrakker

 De sverget at hvis du hadde egne barn, ville de ikke praktisere denne fæle og pinlige familiens skikk på dem. Vel, monogrammer har erstattet den raske skriften til en hastende mor, og det ser allerede kult ut. Fra resirkulerbare vannflasker til ryggsekker, vaskekurver og tatoveringer på veggen, kan du få navn og eiendeler til å skille seg ut ved å legge til et navneskilt på dem. Selv om de fortsatt sliter med å resitere alfabetet, vil de lære å kjenne igjen navnene deres over hele huset, og det vil sakte lære dem noen få bokstaver.

Gangmøbler – massive hylleskap

Lekre romfasiliteter inngangshallen gangen

Koselig, lys atmosfære i et moderne urbant barneromr

leken rominnredning soverom småbarnsseng

 Spiseområde

Kanskje du jobber hjemme, eller du vil prøve nye oppskrifter. Uansett, finn et område de tilbringer mye tid i når du er hjemme, og skap litt plass til barnet ditt i det rommet. Sørg for at dette rommet gir dem sitt eget personlige arbeidsområde. Et bord å jobbe med, en stol og en veggmontert hylle er en fin måte å begynne å underholde seg selv på og holde øye med dem. Til tross for det utsmykkede soverommet som du nøye designet for dem, trenger de sikkerheten til din tilstedeværelse. Du kan begrense hva de bringer inn i boarealene dine ved å gi dem et bestemt hjørne. Litt tid for dere begge er alltid verdifullt i disse stormfulle årene.

 Original måte å gjøre kjøkkenet ergonomisk og praktiskleken rominnredning synker kjøkkenskap

 Pottrening – Sete

Endelig er det her! Ikke mer rot med Disney-figurene pyntet med skumforsterkede småbarnspotteseter. Det er mye viktigere at du har mye mindre å gjøre med grove skitne bleier. Nå kan du kjøpe det mindre setet og installere det under lokket på ditt voksen sete i full størrelse selv. Det er en vinn-vinn-situasjon, og forhåpentligvis vil du lære din lille herre å felle setet ned etter bruk!

Bad – toalett festet for småbarn

leken rominnredning kjøkken bad bad toalett stiger

Trinn avføring

 Mens du pusser tennene, klatrer i sengen eller roter rundt i skapet, kan et barns små høyde skape en frustrerende og skremmende tid for å håndtere den lille staturen. Men gi dem de riktige verktøyene, så kan vi gjøre mors lille gutt til en eventyrlystende uavhengig gutt. Ved hjelp av krakker som er strategisk plassert i hele huset, kan du oppmuntre ham til å slå på sin egen lysbryter. Raskt tips: Prøv å finne robuste, men lette avføringer, slik at du enkelt kan bære dem rundt i huset og fortsatt ha trygg støtte.

  Trinnkrakk av tre for mer komfortleken rominnredning tremøbler skap krakk

Baderomsutstyr satt opp etter barns behov

leken rominnredning bad tremøbler vask

 Vekstmåler

Barn vokser så fort at det ene øyeblikket tror du at du bare legger ned trappene og det neste tårner de over deg som en turner som vant OL. Av sentimentale årsaker alene er vekstlinjen en morsom måte å spore barnets fremgang i livet. I stedet for bare å hakke dørkarmen, lag en sjiraff eller et annet leketøy de elsker måleverktøyet. En dag vil du være glad for at du fulgte dette rådet!

Elephant growth bar

lekne romfasiliteter inngang elefantmålerGrowth bar giraffe leken rominnredning vegg oransje meter

24/7 helikopterforeldre

Her er noe annet som utdanningsbøker kaller tabu. Selv om det kan virke som om din konstante tilstedeværelse, takknemlighet og ja forstyrrelse i barnets liv ser ut som den generelle løsningen, er det langt fra sannheten. Hvis de fortsatt henger hjemme klokken 40, er den søte sjarmen helt tapt.

 Og hva med å montere et ekte helikopter i taket??leken rominnredning bad tre original dekorasjon

Imidlertid er en kreativ måte å gi dem litt hvile om natten og gi øynene dine en pause fra 24/7 overvåkningen, ganske enkelt å tegne omrisset av et stort helikopter rundt takviften på soverommet ditt. Mens de leker eller legger seg for en ettermiddagslur, kan de se opp og føle seg trygge når de ser det som ser ut som en helikopterdekke. Bare du vil se den humoristiske meningen bak det.