Hva mener du med “skandinavisk livsstil” og “skandinavisk innredning”?

Du har sikkert hørt om den skandinaviske livsstilen?! Møbler og klær bærer kjennetegnene i nord og skiller seg vakkert ut. Så det er en egen livsfilosofi, inspirert av nord. Den skandinaviske livsstilen er også kjent som den svenske livsstilen. Å leve skandinavisk betyr å leve naturlig, være i en lys og fargerik atmosfære og skape kos rundt deg. Bærekraft og fleksibilitet er også begreper som brukes for å beskrive skandinavisk design.

Skandinavisk møblering av stue design deco ideer

Det er spesielt trendy i disse dager å bringe skandinavisk teft inn i hjemmet ditt. For å virkelig føle den skandinaviske stilen, bør du først og fremst fokusere på naturlighet og komfort. Det betyr, tenk på møbler, dekorasjon og mønstre som minner om nord og skaper en koselig følelse av å leve.

Du kan skape en ekte skandinavisk holdning til livet med de riktige produktene. Mange nettbutikker, blant dem også www.scandinavian-lifestyle.de, tilby designprodukter som har det skandinaviske preget og gir en autentisk romfølelse. Kombiner klare linjer med uvanlig design og skap en veldig hyggelig livsstemning i hjemmet ditt. Så du kan nyte det uformelle i skandinavisk design.

skandinaviske levende nyanser av rosa geometriske mønstre

Skandinaviske levende deco trefigurer fugler

Den skandinaviske stilen kan gjenkjennes ved første øyekast. Enkle linjer og enkelhet er karakteristisk for ham. Dette kan sees både i møbeldesign og dekorasjon. Du må bare føle deg helt naturlig i hjemmet ditt. De lyse nyansene er typiske for de skandinaviske møblene, noe som skyldes svenskenes livsstil. Men du klarer deg ikke uten fargekontraster i skandinavisk design. Stoffmønstrene som brukes i interiøret skiller seg også ut: Her brukes geometriske og fargerike mønstre, som sikrer vakre kontraster i interiøret.

Skandinavisk stue gul sofa runde sidebord geometrisk teppe

Du føler deg bare veldig komfortabel i et rom i skandinavisk stil. Den er avhengig av enkelhet i oppsettet og eliminerer behovet for enhver utsmykning. Den skandinaviske designen utstråler også klarhet og eleganse gjennom fargekombinasjonene. Hvit er hovedfargen, men den kombineres med andre farger som svart, grå og pastell nyanser. Men det blir veldig koselig når du pynter det pent. Dekorative vaser, trefigurer, lysestaker, telysholdere og veggmalerier krydder interiøret og fullfører det. Du dekorerer også med bokstaver og tall når du møblerer i skandinavisk stil.

Skandinavisk levende åpent planområde segregerer områder

Hvis du har fått incitamentet til å innrede skandinavisk stil, må du først lage et tydelig designkonsept. Fordi skandinavisk design er allsidig: Du kan sette opp en moderne skandinavisk stue, men du kan også få rommet til å virke litt eklektisk.