Høst og vinter kan være veldig koselig og avslappende. Alt er et spørsmål om holdning! Bare av og til kunne du angre på at du ikke lenger kan gå en tur i sommerklær i varme temperaturer. På den annen side, i regnvær, kan du finne en fin unnskyldning for å tilbringe flere timer hjemme. Så du kan ta deg tid til en flott film eller en interessant bok. Hvis du liker denne ideen, vil du sannsynligvis også være fan av følgende artikkel. Vi har gode levende ideer for deg med sittegrupper som gjør at høsten din (og ikke bare) blir hjemme spesielt behagelig.

Levende ideer med sittegrupper implementeres ofte i den dominerende fargepaletten

grå interiør levende ideer

Ved siden av et ugunstig plassert vindu

De fleste av våre interiørdesignideer i denne artikkelen fremstår som veldig moderne uansett interiørdesignstil. Hvorfor det? Dette skyldes sannsynligvis at de representerer skreddersydde individuelle løsninger. Sjekk ut vårt første eksempel! Vi har her å gjøre med et vindu som er totalt ugunstig plassert.

Det ville neppe være mulig å plassere et større møbel, for eksempel et spisebord eller en sofa foran det. Og likevel vil du fortsatt nyte det naturlige lyset i rommet ditt, ikke sant? Løsningen her ville være en liten lenestol. Så du kan gjøre noe arbeid eller lese en flott bok eller avisen.

Det er fortsatt behov for koselige samtalehjørner i stua?

koselige møbler - gode levende ideer

Levende ideer for koselige samtaler med venner

Det er ingen regel om at du bare må ha et oppholdsrom hjemme! I stua kunne du sette opp flere koselige hjørner hvor du kan sette deg ned og chatte med venner og bekjente. Ideelt sett bør det også være i nærheten av et vindu, som er omgitt av naturlig belysning og, om nødvendig, med en vakker utsikt positivisme i atmosfæren. Vårt andre eksempel kan inspirere deg!

Funksjonelle levende ideer kan også ha en dekorativ rolle

møbler i to farger levende ideer

Sitteområde for sonering

Du plasserer gjerne sittegruppene på en slik måte at du best kan dra nytte av naturlig lys. Men de kan også ha en annen funksjon når det gjelder interiørdesign. For eksempel kan du (som tilfellet er i det tredje eksemplet) definere en sone i en større stue eller åpent boareal. I dette tilfellet er alt du har en sofa og et sidebord ved siden av veggen. Dette eget området fremheves også av veggdekorasjoner. Det hele har et veldig hjemmekoselig utseende.

Levende ideer med sittegrupper kan gjøre vinteren spesielt koselig

levende ideer fargerike veggmalerier

Unn deg selv mer varme!

Noen mennesker liker å sitte ved peisen om vinteren! Et levende landskap kan vanligvis ikke plasseres for nær det. Med en sofa, derimot, ville du være mye mer fleksibel. Akkurat denne muligheten ble brukt i neste eksempel for å skape et koselig varmt sted for vinteren i den tradisjonelle stuen.

Fleksible levende ideer er spesielt moderne og praktiske

interessante deco flotte levende ideer

Mer fleksibilitet med lyse møbler

Er du ikke sikker på hvor du skal designe sittegruppen din? Kanskje du til og med vil endre posisjonering avhengig av sesong og humør? I dette tilfellet kan du satse på lette møbler – både bord og stoler. Du kan flytte disse avhengig av hva som passer deg bedre. Du vil finne like mye inspirasjon til slike levende ideer blant våre eksempler. Ta en titt på hva mer vi har i vente for deg!

Sitteområdene kan effektivt utnytte vanskelige hjørner hjemme

grønn lenestol blå vegg hjemme ideer

Koselige sittegrupper kan også brukes til å dele et bredt rom i soner

flott innredning for veggen levende ideer

Takket være individuelle sofaer er det alltid mer plass til koselige sittegrupper

flotte møbler for innredning av levende ideer

Design sittegruppen med flotte mønstre og oppnå en fantastisk dekorativ effekt

mange grønne detaljer hjemme ideer

koselige levende ideer ved siden av peisen

levende ideer luksus i hvitt

levende ideer grove stoffideer

Koselige levende ideer for å sitte ville være perfekt under en lampeskjerm

levende ideer lenestoler med høy rygg

levende ideer flotte motiver for innredning

levende ideer flotte sittegrupper

Gjør ideen enda mer koselig med en kastepute

levende ideer - flott veggdesign

levende ideer hvitt sete

levende ideer fantastiske møbler

En annen sittegruppe som ble designet som en monokrom levende idé

levende ideer blå sitteplasser

levende ideer flott peis

fantastisk vegg - flotte levende ideer