marmorlignende gulv-tre-sko-rød

Marmorlignende tregulv av Pernille Snedker

Hansen er en fantastisk skapelse, tre er sluttmaterialet her som vi har kjent lenge. Med en gammel teknikk for marmorbehandling, Pernille Hansen Snedker von Snedker Studio denne vakre, lyse og fargerike effekten oppnås på trepanelene, og alt gjøres for hånd.

  Her er også beskrivelsen av Snedker Studio:

“Det var en utfordring for oss å fortsette å bearbeide treverket slik at vi får mer estetikk og oppnår en høyere grad av harmoni i vår verden”

Pernille Snedker overførte en gammel teknikk for behandling av marmor til tre

marmorlignende tregulvballong

Pernille Snedker har redesignet overnaturlige, organiske, fargerike og livlige mønstre. Denne behandlingsteknikken avslører treets hemmeligheter, hvis historie og indre detaljer er skjult og skjult i naturen. Denne teknikken var også kjent i det gamle Japan som suminagashi.

Dekorasjonen som brukes er sammenflettet med de naturlige vekstringene til det underliggende treet

utstilling i marmorlignende tregulv

Pernille Snedker Hansen sier hun valgte denne behandlingsteknikken for å understreke treets tekstur. Først lager hun designet, med forskjellige farger og med interessante mønstre, holder det på papiret og først da jobber hun med treverket.

Merkelig kunstnerisk fargepalett

marmor som tregulv ide design

Marmorlignende tre er virkelig fantastisk, det viser teksturen til treet til det fulle. Dette ser flott ut på gulvet eller som veggdekke, har unike mønstre og en rekke interessante farger, så kjøpere blir bortskjemt. Marmorlignende tre ble opprinnelig opprettet som den danske håndverkssamlingen, men er nå også tilgjengelig for kjøp via Snedker Studio.

 Fargerikt mønster fra utkast på papir marmorlignende tregulvdesignEt annet mønster – nyanser av gult og grønt  marmorlignende tregulv idehus

Ligger vertikalt

marmorlignende tregulvmønster dekorative motiver Elegant og original atmosfære  marmorlignende tregulvstol kvinne