moderne eklektisk leilighet redesign sofa

Et ektepar i Vancouver forvandler et konditori til et personlig rom med en eklektisk følelse.

Chad Farquharson og Wayne McGill kan ikke hjelpe, de tar ofte med seg jobben hjem. Men det er ikke hennes ni-til-fem jobber (Tsjad jobber for regjeringen og Wayne er i detaljhandel)-det er hennes rolle som eier av We Live Like This, hennes interiørfirma.

Den morsomme og unike filosofien bak dette gründerbedriften oppfordrer huseiere til å gå videre og ta nye innredningsbeslutninger. Og ingen steder er denne leksjonen mer tydelig enn i det par 700 kvadratmeter sameiet i sentrum av Vancouver. Stuen utforsker en eklektisk blanding av stiler. En ny sofa er perfekt hjemme med et asiatisk utseende, omgjort til et salongbord. Den hvite stolen er et vintage -butikkfunn, og den moderne mønstrede stolen er en gave fra en venn.

Kompakt spisestue – glassbord og gammeldags lysekrone

moderne eklektisk leilighet redesign glassbord spisestue

Spisestue: Denne store fløyelbenken kramper ikke opp i den lille spisestuen og fungerer også som et sete for stua. Utseendet holdes lyst med et gjennomsiktig glassbord, plexiglassstoler fra 1960, åpne glasshyller og et speil som visuelt utvider plassen.

Ekstravagant soverom – attraktivt trekk og sengegavl

moderne eklektisk leilighet remodel soverom

Soverom: Huseierne Chad Farquharson og Wayne McGill bruker en multimediaprojektor for å legge over og spore bilder. “Det er en billig måte å legge til drama,” sier Tsjad. Et tuftet hodegjerde gir et snev av boudoir -glamour.

Hyggelig lesehjørne hvor du kan lære leksjonene eller bare nyte din favorittlitteratur

moderne eklektisk leilighet redesign læring på hjemmekontoret

Studie: Delegere et rom bare for ro og avslapning. I det ene hjørnet av skapet gir en vintage skinnsele det perfekte stedet for å nyte utsikten over The Fairmont Hotel Vancouver berømte kobbertak, lesetid eller ta en lur.

Huseierne Wayne McGill (til venstre) og Chad Farquharson (til høyre) overrasket over hvordan de lot rommet sitt gjenspeile deres personlighet.

moderne eklektisk leilighet remodel eier hus

  1. stil

Wayne: Vi ønsket å utfordre oss selv og ikke gjøre det vi gjorde tidligere med farge, samtidig som vi viste vår personlighet samtidig. Vi ville være sikre på at det var sterkt / mykt, maskulint / feminint, gammelt / nytt uttrykt.

  1. Utgangspunktet

Tsjad: Først måtte vi rive den vinklede veggen i spisestuen. Vi designet speilene og benken for å åpne opp plassen

  1. Favoritt stykke

Wayne: Jeg har ikke noe favorittverk, men jeg elsker alle teksturer. Vi ønsket at hjemmet vårt skulle være veldig taktilt – det får deg til å ta de små øyeblikkene på å berøre mongolske kast, fløyel, sengetøy, semsket skinn og kashmir.

  1. Individuell berøring

Tsjad: Vi la til en hylle i den lange gangen og børstet deretter veggen. Det er funksjonelt og dramatisk nå – sjeldne kvaliteter for en gang.

Wayne: Ingen andre har en krittvegg på soverommet, og vi kan tilpasse den når som helst.

  1. Spar og splurge

Tsjad: Billig eller dyr, ny eller gammel, lokal eller sekulær, alt spiller mot hverandre så lenge de holder seg til de samme fargetonene.

Wayne: Fordi vi kjøper varer som fremkaller en slags følelser, ender vi opp med ting som fungerer sammen, uansett hva de koster.

Gangen – sammenleggbare stoler av tre festet til veggen gir ekstra sitteplasser

moderne eklektisk leilighet redesign foldbar trestol